Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί ανέβαζε τα βίντεο, τι είπε στους αστυνομικούς

«Ένιωθα μια διέγερση από τα σχόλια»

5c3d2a3305f9bf3baccf5f5b16027904 1 9 Βίντεο, ερωτικά βίντεο, Στάθης Παναγιωτόπουλος

Tους λόγους που ανέβαζε τα ερωτικά βίντεο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες εξήγησε στους αστυνομικούς ο Στάθης Παναγιώτοπουλος. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και ζητάει συγγνώμη από την κοπέλα που τον μήνυσε.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας […]. Ειδικότερα στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία. Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα […] από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα. […] Αναφορικά με το χρήστη με username … έχω να σας πω ότι εγώ είχα δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα αρχεία και τα οποία επίσης διέγραψα το 2019, ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα» είπε σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου, ενώ από τότε δεν έχω κάνει το παραμικρό και ζητώ συγγνώμη από τη μηνύτρια. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω» πρόσθεσε.

Η βοήθεια από τον ψυχίατρο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξήγησε τους λόγους που γύριζε τα βίντεο και το συναίσθημα που του προκαλούσαν. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε επισκεφτεί ψυχίατρο που του είχε πει ότι έχει κάποια παρέκκλιση. Όπως είπε, όμως, δεν έκανε καμία συνεδρία. Για δύο από τα βίντεο ανέφερε ότι τα τράβηξε με την έγκριση της κοπέλας με την οποία είχαν σχέση το 2015, αλλά εκείνη δεν γνώριζε ότι τα είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο.

«Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σeξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δεν χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας […] Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο […] Λυπάμαι και ντρέπομαι γι΄αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου».