Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτηση για τον πόλεμο στο Ισραήλ μετά τον γάμο του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασελλάκης, έκανε ανάρτηση για την πολιτική του θέση σχετικά με τον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς

5f4743fc8fd339529fbb39e388630e17 56

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασελλάκης, έκανε ανάρτηση για την πολιτική του θέση σχετικά με τον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς με ένα τραγούδι του hip hop συγκροτήματος στο οποίο συμμετέχει και ο τραγουδιστής, Χρήστος Θηβαίος.

«Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες», έγραψε σχετικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι εγκρίθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η πρόταση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή του συνεδρίου του κόμματος στις 23-25 Φεβρουαρίου.

Στην ψηφοφορία η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη υπερψηφίστηκε από 20 μέλη, 10 μέλη ψήφισαν κατά και υπήρξαν και 8 λευκά, στο σύνολο των 42 μελών της Πολιτικής Γραμματείας.

Η πρόταση- ως εισήγηση πλέον της Πολιτικής Γραμματείας- θα τεθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος καθώς σε προηγούμενη συνεδρίασή της, είχε αποφασίσει το συνέδριο του κόμματος να γίνει τον Νοέμβριο.

Πηγή: lifo