Στον εισαγγελέα δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

H γυναίκα βρισκόταν στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος φέρεται να της έστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα

Screenshot 16 2 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Ελλάδα, ξυλοδαρμό

Στον εισαγγελέα μεταφέρεται αυτή την ώρα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ τον οποίο κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία η επίσης δημοσιογράφος σύντροφός του.

Ο καταγγελλόμενος ξυλοδαρμός έγινε το βράδυ της Κυριακής. Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της ΕΛ.ΑΣ., η δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της τη χαστούκισε, την έσπρωξε και την τράβηξε από τα μαλλιά.

Η κακοποίηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ από συνάδελφό της

Ακολούθως, το θύμα μετέβη στο ΚΑΤ για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διεγνώσθη με κάταγμα στο πρόσωπο.

Ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ο δημοσιογράφος φέρεται να της έστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα! Φέρεται, μάλιστα, να απείλησε την κοπέλα την οποία είχε κακοποιήσει ότι την περιμένει κάτω από το σπίτι της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τηλεφωνήματα του καταγγελλόμενου κακοποιητή συνεχίστηκαν και το βράδυ της ίδιας ημέρας, προκαλώντας φόβο στη δημοσιογράφο.

Μάλιστα, αργά το βράδυ ο καταγγελλόμενος δημοσιογράφος φέρεται να απείλησε και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δημοσιογράφος χθες επανεξετάστηκε στο ΚΑΤ και ακολούθως μετέβη το μεσημέρι στο ΑΤ Ομόνοιας, κατά πληροφορίες με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης και με τη βεβαίωση από το νοσοκομείο για κάταγμα στο πρόσωπο, όπου κατήγγειλε τον σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα δέχθηκε να εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο η εφαρμογή panic button, ενώ φέρεται να εκλήθη και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου, η οποία επίσης δέχθηκε να εγκατασταθεί η εφαρμογή στο κινητό της, αν και η ίδια δεν προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του.

Πηγή: iefimerida.gr