Ταυτοποιήθηκε η «Δήμητρα» της Λέσβου – Έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη

Είχε ενταφιαστεί στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου σαν άτομο αγνώστων στοιχείων - Είχε εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου

ac55188e7a24f9bd311e3851b902917e 1 Ελλάδα, ΛεσβοΣ
Ταυτοποιήθηκε και επισήμως ο Δημήτρης Καλογιάννης, ο 64χρονος από τη Λέσβο, που είχε εξαφανιστεί και υπήρχαν υπόνοιες ότι ήταν το άτομο που είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο και είχε ενταφιαστεί ως αγνώστου ταυτότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η οικογένεια του 64χρονου άνδρα που ήταν γνωστός ως η «Δήμητρα της Σκάλας Συκαμιάς» ενημερώθηκε λίγο μετά τις 20:30 από το Τμήμα Καλλονής ότι ο δακτυλοσκοπικός έλεγχος έδειξε ότι θύμα του τροχαίου ήταν ο Δημήτρης Καλογιάννης. Η οικογένεια, έχει αναθέσει την υπόθεση στη δικηγόρο κυρία Λίλα Ραγκούση ενώ ως τεχνικός σύμβουλος έχει οριστεί ο ιατροδικαστής κ. Σωκράτης Τσαντίρης.
«Δυστυχώς γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την αναζήτηση του Δημήτρη Καλογιάννη.  Μετά την ενημέρωση της οικογένειας από το ΑΤ Μυτιλήνης ότι η σορός του θύματος του τροχαίου από 9.4 ταυτοποιήθηκε με αποτυπώματα και είναι ο Δημήτρης Καλογιάννης, η οικογένεια είναι συντετριμμένη και επιθυμεί να τιμήσει τον νεκρό της και να πενθήσει για την απώλεια της. Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας αγώνας για την ανάδειξη των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών ώστε να μην υπάρξει ξανά άλλος “Δημήτρης”. Έχω καθήκον ως υπερασπίστρια, σε συνεργασία με τον κ. Τσαντίρη, τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και τον κ. Κουρούκλη από το Silver Alert,  να φωτίσουμε κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» τονίζει στο protothema.gr, η δικηγόρος της οικογένειας του Λίλα Ραγκούση.
Πηγή: Protothema.gr