«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά» – Το ανατριχιαστικό βίντεο της Νικολούλη για τα 3 νεκρά κοριτσάκια από την Πάτρα

Το θέμα των θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με αγωνία.

Screenshot 2022 03 23 at 2.47.28 PM 3 νεκρά κοριτσάκια, Νικολούλη, ΦωΣ στο τουνελ

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη ερευνά την υπόθεση τις τελευταίες εβδομάδες και το teaser trailer που έρχεται στη δημοσιότητα είναι ανατριχιαστικό. «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά» γράφει το τρέιλερ ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα και τα δευτερόλεπτα ηχούν εκκωφαντικά.

Στην προηγούμενη εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη έλαβε στον αέρα της εκπομπής ένα σημαντικό τηλεφώνημα και προανήγγειλε σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία. Στις έρευνες θα ενταχθεί και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν, καθώς τα δεδομένα έχουν αναλυθεί εξονυχιστικά.

Η δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -κατά την ίδια- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. «Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για την πορεία των ερευνών.

Πηγή: ethnos.gr