Το μεγαλείο του Αραούχο και το… χοντρό ατόπημα Τζαβέλλα!

Η χαώδης απόσταση που χωρίζει τον Σέρχιο Αραούχο από τον Γιώργο Τζαβέλλα αναδείχθηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

araujo tzavellas ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, Τζαβέλλας

Τη στιγμή που ο Σέρχιο Αραούχο αρνήθηκε να πανηγυρίσει το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε στο «Κλ. Βικελίδης» ο Γιώργος Τζαβέλλας συνελήφθη να βρίζει φωνάζοντας «σκουλήκια» μπροστά στην κάμερα των καναλιών Novasports!

Είναι στην κουλτούρα του καθενός, στις αρχές που έχει ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής, στην παιδεία που κουβαλάει, στα όσα πρεσβεύει. Η χαώδης απόσταση που χωρίζει τον Σέρχιο Αραούχο από τον Γιώργο Τζαβέλλα αναδείχθηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σε ένα τηλεοπτικό πλάνο που ακολούθησε τον σκόρερ της ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Στον Αργεντίνο επιθετικό ο οποίος επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά τον χαρακτήρα του, την ιδιοσυγκρασία του. Μετά το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε, το πρόσωπό του παρέμεινε ανέκφραστο. Σχημάτισε με τα δάχτυλα της παλάμης του το γράμμα «Α». Δεν επηρεάστηκε από την έκσταση της στιγμής. Λειτούργησε σαν να ήταν ολομόναχος σ’ ένα δωμάτιο.

Λίγα λεπτά μετά εξήγησε γιατί το έκανε. Ένιωσε ότι ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του δολοφονηθέντα Άλκη. Ελάχιστοι το κατάλαβαν απ’ όλους όσοι ήταν στο «Κλ. Βικελίδης» για να τον χειροκροτήσουν, να τον αποθεώσουν για το ήθος του όπως έκανε λίγο μετά ο Ντέμης Νικολαΐδης στα κανάλια Novasports.

Και από αυτή την όμορφη εικόνα, ξαφνικά μπήκε στο πλάνο ο Γιώργος Τζαβέλλας για να την καταστρέψει. Να διαλύσει ένα από τα πιο συγκλονιστικά πλάνα του αγώνα. Να βγάλει τον οπαδισμό του, μακάρι να μην είναι αυτή η κουλτούρα του. Να υποπέσει σε πολύ χοντρό ατόπημα για να μην χρησιμοποιήσουμε πιο βαριά έκφραση. Φώναξε πολλά, το «σκουλήκια» το έπιασε το μικρόφωνο της κάμερας.