Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης

1 20 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, βιασμός, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τοξικολογικές

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργία Μπίκα για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ ανοίγει ο κύκλος των μαρτύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της, ενώ στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Ωστόσο, «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, μέρος των οποίων αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια σήμερα, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, από τα ελληνικά εργαστήρια.

Η πλήρης εικόνα όμως θα σχηματιστεί προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς τότε εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα που εστάλησαν στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης προκειμένου να βγει το τελικό πόρισμα.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη, για ακόμα μια φορά βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος. Δεν παρέδωσε τον φάκελο με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, ωστόσο βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο για ενημέρωση.

Πηγή: CNN.gr