Geosantro Ltd: Το Κατάστημα που Προσφέρει τα Πάντα στον Κύπριο Επαγγελματία

Gallery 2
Last updated:

Η Geosantro Ltd είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πώλησης επαγγελματικών προϊόντων, εργαλείων, και υλικών συναρμολόγησης στην Κύπρο.      

Πριν από 10+ χρόνια «γεννήθηκε» η ιδέα και το 2010 ακολούθησε η ίδρυση του πρώτου καταστήματος Geosantro στη βιομηχανική περιοχή του Ύψωνα στη Λεμεσό. Στόχος της εταιρείας ήταν να προσφέρει στον Κύπριο επαγγελματία προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ταυτόχρονα, σκοπός της εταιρείας ήταν να ηγηθεί στην εμπορία υλικών συναρμολόγησης, εργαλείων, και χημικών για επαγγελματική χρήση στην Κυπριακή αγορά.

Σήμερα, η Geosantro έχει καταφέρει να εδραιωθεί και να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πώλησης επαγγελματικών προϊόντων παγκυπρίως, έχοντας στον κατάλογό της πάνω από 10,000 προϊόντα.  

Σεβόμενη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της, η Geosantro προσφέρει σε κατασκευαστές, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς, υδραυλικούς, και σε πολλές άλλες επαγγελματικές ειδικότητες, τα προϊόντα που χρειάζονται, με εγγύηση την καλύτερη ποιότητα στην αγορά.

Αναλυτικότερα, μέσω του φυσικού καταστήματος και του e-shop, η Geosantro διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων, όπως ηλεκτρικά κι επαναφορτιζόμενα εργαλεία, δομικά υλικά, εξαρτήματα αυτοκινήτων και συναρμολόγησης, αξεσουάρ αυτοκινήτων, ρούχα και εξοπλισμό εργασίας, υλικά συγκόλλησης και ηλεκτροσυγκόλλησης, χημικά προϊόντα, μπαταρίες, βίδες, κλπ.   

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων έχει συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της εταιρείας. Όλα τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και δοκιμαστεί εκ των προτέρων σε πραγματικές συνθήκες, κάνοντάς τα κατάλληλα για χρήση.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η Geosantro συνεργάζεται με εταιρείες με κοινό όραμα, όπως ο όμιλος Adolf Würth GmbH & Co. KG – παγκόσμιος ηγέτης, με εμπειρία 80 χρόνων, στο εμπόριο υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης – και ο όμιλος Blue Chem Group Germany – ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πετροχημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας – γίνοντας ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων αυτών στην Κύπρο.

Αυτό που ξεχωρίζει την Geosantro δεν είναι μόνο τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Σκοπός της Geosantro Ltd και των εργαζομένων είναι να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πελατών άμεσα και αποτελεσματικά.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η εταιρεία επενδύει στην εκπαίδευση των εργαζομένων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες, και τις ικανότητές τους. Μέσω ενός μηνύματος στο e-shop, οι εξειδικευμένοι πλέον τεχνικοί σύμβουλοι της Geosantro βρίσκονται συνεχώς στο πλάι των πελατών, βοηθώντας και συμβουλεύοντάς τους.

Η Εταιρία Geosantro Ltd:

Η Geosantro Ltd είναι πλέον μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πώλησης επαγγελματικών προϊόντων, εργαλείων, και υλικών συναρμολόγησης στην Κύπρο. Αν είστε κατασκευαστής, ηλεκτρολόγος, μηχανικός, υδραυλικός, ή επαγγελματίας άλλης ειδικότητας, επισκεφτείτε το geosantro.com, εγγραφείτε ως επαγγελματίας συνεργάτης, επιλέξτε το προϊόν που χρειάζεστε, και επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ.