Έρχεται νέα αλυσίδα εστιατορίων στην Κύπρο

cache 876x3000 Analog medium 170561 76853 5102017

Στην Κύπρο ετοιμάζεται να επεκταθεί η αλυσίδα εστιατορίων υγιεινής διατροφής από την Ιρλανδία Freshly Chopped. Η συμφωνία που σφραγίστηκε με εξαψήφιο αριθμό, έγινε στο πλαίσιο επέκτασης της αλυσίδας εστιατορίων σε ολόκληρη την Ευρώπη κάνοντας αρχή με την Κύπρο.

Σύμφωνα με το rte.ie η αλυσίδα αναμένεται να ανοίξει το πρώτο εστιατόριο στη Λευκωσία αρχές του 2018, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερο εστιατόριο στη Λάρνακα χωρίς να αποκλείεται το άνοιγμα και άλλων εστιατορίων σε ολόκληρη την Κύπρο. 

Σημειώνεται πως τα δύο νέα εστιατόρια θα ενταχθούν στο ήδη υφιστάμενο δίκτυο εστιατορίων της Freshly Chopped στην Ιρλανδία που απαριθμεί 30 εστιατόρια. 

Η συμφωνία franchise που υπογράφτηκε με την Κάρεν Πολύβιου ξεκινά ως συμφωνία αδειοδότησης περιοχής με σχέδια επέκτασης για Κύπρο και Ελλάδα μέχρι το 2019.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οικογενειακή επιχείρηση Polyvious κατέχει εμπειρία franchise στο λιανικό εμπόριο, καθώς άνοιξε το πρώτο Freshly Chopped εστιατόριο στο Terminal One του αεροδρομίου στο Δουβλίνο.

Σύμφωνα με δήλωση της Freshly Chopped τα εστιατόρια στην Κύπρο θα λάβουν υπόψη τις τοπικές γαστρονομικές προτιμήσεις και θα προσαρμόσουν το μενού για να συμπεριλάβουν τα τοπικά προϊόντα.

«Το πρώτο μας κατάστημα στην Κύπρο σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι μας, αλλά αυτό είναι ακόμα μόνο η αρχή» δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Brian Lee.