«Έστρεψε το όπλο και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ» – Η στιγμή της τραγωδίας για μια θέση παρκινγκ

Φλέγον ζήτημα το θέμα της άδειας οπλοκατοχής μετά απο τόσα φονικά

29xronos stavros ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, Γέρι, δολοφονία, Κύπρος, φονικό

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Τετάρτη 11 Αυγούστου. Η ημέρα που θα σημαδεύει για πάντα την οικογένεια του 29χρονου Σταύρου, καθώς μετατράπηκε σε τραγωδία, αφού ο 29χρονος  έπεσε νεκρός άπο τα πυρά του γείτονα του, ενώ ο 52χρονος πατέρας του δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος. είχε συχνά προστριβές με τον 52χρονο άντρα για το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να αφαιρέσει την ζωή ενός ανθρώπου για ένα τόσο ασήμαντο λόγο.

«Η λογομαγία που προηγήθηκε του φόνου»

Λίγο πριν την διάπραξη του ειδεχθούς εγκλήματος, οι δύο άνδρες ήρθαν σε προστριβή για την θέση του παρκιγκ, κάτι που όπως προαναφέραμε ήταν ένα θέμα που έρχονταν συχνά σε λογομαχίες. Σε κάποια στιγμή ο 29χρονος Σταύρος Αντωνίου, κατέβηκε απο το αυτοκίνητο, για να δει τι συμβαίνει, ενώ ο άντρας τους είπε πως «εν να σας παίξω ούλλους»

«Έφυγε απο την σκηνή και επέστρεψε με το κυνηγετικό»

Μετά την έντονη λογομαχία που είχαν οι τρεις άνδρες, ο 58χρονος σε κάποια φάση εγκατέλειψε την σκηνή, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με το κυνηγετικό του όπλο. Έστρεψε το όπλο πρώτα προς τον 29χρονο, όπου και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ, με τον άτυχο Σταύρο να κείτεται νεκρός στο εδαφος, ενώ στην συνέχια δεν δίστασε να πυροβολήσε και τον 52χρονο πατέρα του 29χρονου, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στο παρελθόν για μικροαδικήματα, ενώ οι αρμόδιοι οφείλουν να εξετάσουν ξανά το θέμα για την άδεια οπλοκατοχής μετά τα τόσα φονικά που διαπράχθηκαν στην χώρα μας.