Το Facebook App Center είναι γεγονός!

a 235
a 6363

Ξεκίνησε χτες η λειτουργία του

Το Facebook App Center το οποίο είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε επίσημα χτες στην Αμερική για τους χρήστες του Android και iOS… 

Προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε πάνω από 600 εφαρμογές συμπεριλαμβανομένου mobile και web based apps με ονόματα όπως Nike+ GPS, Ghost Recon Commander, Jetpack Joyride, Stitcher Radio, Draw Something και Pinterest.

Το Facebook App Center θα χρησιμοποιήσει μια “έξυπνη” τεχνολογία ή αλλιώς “intelligent technology” στο παρασκήνιο για να προτείνει στους χρήστες τις εφαρμογές που εκείνοι θα ήθελαν να εγκαταστήσουν. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας θα μπορεί να βλέπει και να εγκαθιστά εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι facebook friends του.

Ακόμη για να εγκαταστήσει ο χρήστης κάποια εφαρμογή στο κινητό του μέσω του Facebook App Store θα πρέπει είτε από το Facebook mobile app να την επιλέξει είτε από το Desktop θα υπάρχει η επιλογή “Send to mobile”, τότε το Facebook θα στείλει link στο κινητό του που θα οδηγεί στο αντίστοιχο App Store.

Τέλος, όπως συμβαίνει σε όλα τα App stores κάτω από κάθε εφαρμογή υπάρχει η απαραίτητη περιγραφή όπως και Screenshots. To Facebook App Center αναμένεται να ανοίξει και για τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη σε μερικές εβδομάδες.

Θα βρείτε το Facebook App Center στο facebook.com/appcenter.