Ειδική έκδοση «Facebook» της Porsche 911

a 180
a 3970

H Porsche ανακοίνωσε μια ειδική έκδοση της 911 Carrera 4S, με πολλά στοιχεία εξατομίκευσης, για να πανηγυρίσει τους 5 εκατ. θαμαστές της επίσημης σελίδας facebook της.

Πέρυσι είχε κατασκευαστεί μια ειδική έκδοση για την Cayman S για να γιορταστούν οι 2 εκατ. fans της Porsche στο Facebook. Φέτος στο ίδιο πλαίσιο, για τους 5 εκατ. θαυμαστές, η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μια special edition της 911 Carrera 4S. Μάλιστα, η εταιρεία ζήτησε από τους θαυμαστές να κάνουν τις προτάσεις τους για τα στοιχεία εξατομίκευσης που θα επιθυμούσαν να δουν στο αγαπημένο τους μοντέλο.

Έτσι λοιπόν, η εν λόγω 911 Carrera 4S είναι βαμμένη σε μπλε χρώμα αποκλειστικά με 20άρες ζάντες λευκού ελαφρού κράματος και σπορ ανάρτηση. Επίσης το «επετειακό πακέτο» περιλαμβάνει ανασχεδιασμένες πλαϊνές ποδιές, νέο μπροστινό και πίσω σπόιλερ, καινούργια αεροτομή με σταθερή πτέρυγα.

Στο εσωτερικό πάλι, θα δούμε ειδικά μαρσπιέ με μπλε φωτισμό, αρκετό αλουμίνιο να κυριαρχεί από τα πεντάλ, μέχρι τα φινιρίσματα στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τον επιλογέα ταχυτήτων του κιβωτίου PDK. Επίσης θα υπάρχει και το απαραίτητο λογότυπο με αλουμινένια αρίθμηση της έκδοσης.

Τέλος, όπως επεσήμανε η Porsche, όσοι «φίλοι» επιθυμούν να οδηγήσουν το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορούν να το κάνουν στο Porsche Experience Center του Silverstone.

a1 25

Πηγή: autotriti.gr