Με επιτυχία το “Fan Fun Day” του Ονήσιλου παρά τη βροχή (video & photos)

a6 4 Animals
a6 10 Animals

Ούτε οι κακές καιρικές συνθήκες δε στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν τους εκατοντάδες φίλους του Ονήσιλου από το να περάσουν μία μοναδική μέρα με δεκάδες εκδηλώσεις εντός και εκτός του οικήματος του ΟΝΗΣΙΛΟΥ Σωτήρας.

Από τις δύο το μεσημέρι στήθηκαν περίπτερα στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Σωτήρας από διάφορα Οργανωμένα Σύνολα του Δήμου και κατά τη διάρκεια υπήρχε μουσική από DJ ενώ στο χώρο βρίσκονταν και όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Ονήσιλου.

Στο περίπτερο της Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Αμμοχώστου, ο καθένας είχε την ευκαιρία να δει και να φωτογραφηθεί με μοναδικές κλασικές μοτοσικλέτες.

Στο περίπτερο των διοργανωτών “ΟΝΗΣΙΛΟΣ by women” πωλούνταν διάφορα εδέσματα όπως καφές, τσάι, κέικ, fondue, hot dog, ακόμα και τραχανάς.

Για τους μικρούς φίλους, επίσης, υπήρχε πίστα με μικρές μοτοσικλέτες και φουσκωτό, ενώ ο Άγιος Βασίλης που κατέφθασε σε ένα τρίτροχο μηχανάκι μοίρασε αμέτρητα δώρα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων γέμισαν με την παρουσία τους οι χορευτικές ομάδες του Κέντρου Νεότητας Σωτήρας και των Κατηχητικών Συνάξεων, το Flexibility Florina’s Fitness Centre με επίδειξη του προγράμματος εκγύμνασης U-Bound καθώς και ταχυδακτυλουργός.

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του Fan Fun Day γινόταν promotion του PRO Evolution Soccer 2013 με τους τυχερούς να κερδίζουν διάφορα δώρα.

Τη σημαντικότερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσία του πρώην άσσου της Ανόρθωσης και νυν προπονητή Εθνικής Γεωργίας, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος μοίραζε αυτόγραφα και φωτογραφιζόταν με μικρούς και μεγάλους.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ονήσιλου χάρισε στον Τιμούρ μία φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό 14, ενώ οι εκπρόσωποι του ΟΝΗΣΙΛΟΣ by women προσέφεραν στον Τιμούρ ένα κομπολόι αξίας.

a 141 Animals
a2 18 Animals

a1 19 Animals

a3 12 Animals

a4 9 Animals

a7 3 Animals

a5 8 Animals

a8 Animals

ΧΟΡΗΓΟΙ:
Δήμος Σωτήρας, ΣΠΕ Σωτήρας, MP Ventus Computers Ltd, Aloft Music Bar, Παναγιώτης Αντωνίου Sound and Vision, Φώτο Χριστόφορος Λυσής

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
SotiraNews.com