Σωτήρης Παπαδάμου: Ο Κύπριος που έστειλε μια μερίδα fish and chips στο διάστημα

a1 2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a1 6 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Απο το 1985, ζει και εργάζεται στη Βρετανία. Διαθέτει τρία εστιατόρια fish and chips στις πόλεις Hull, Cleethorpes και Scarborough. Κατέκτησε το πρώτο βραβείο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό του δικτύου BBC για το καλύτερο εστιατόριο fish and chips της Βρετανίας.

Ο λόγος, για τον Κύπριο Σωτήρη Παπαδάμου από το Αυγόρου, ο οποίος απο σήμερα είναι και ο πρώτος άνθρωπος στη γη που έστειλε μία μερίδα απο το περίφημο Papas Fish and Chips, στο διάστημα.

Ο κύριος Παπαδάμου μίλησε στην ιστοσελίδα alphanews.live και εξήγησε πως υλοποίησε την ομολογουμένως πρωτότυπη και εντυπωσιακή ιδέα με τη βοήθεια ιδιωτικής εταιρείας και τη συμπαράσταση των τριών παιδιών του, που παίρνουν σιγά-σιγά τα σκήπτρα της οικογενειακής επιχείρησης.

Και αποκαλύπτει, οτι εάν το φαγητό του αρέσει στους εξωγήινους δεν θα αρχίσει delivery στο διάστημα, αλλά θα ανοίξει εκεί το τέταρτο εστιατόριο!

Θυμάται τη γνωριμία του με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, όταν βρέθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για μία δεξίωση προς τιμήν φιλανθρωπικών οργανώσεων και αναφέρεται στη μέρα που τα τρία εστιατόρια του σέρβιραν δεκαέξι χιλιάδες μερίδες fish and chips, με κόστος μόνο ένα σεντ…

Πηγή: AplhaNews.Live