Ευχαριστίες από την ομάδα Futsal της Ε.Ν.Παραλιμνίου στη Σχολική Εφορεία Σωτήρας

a 137 Νέα Αμμοχώστου
a 2058 Νέα Αμμοχώστου

Σε ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook η ομάδα Futsal της Ένωσης Νέων Παραλιμνίων εκφράζει μέσω του Προέδρου της, Γεώργιου Τσόκκου, θερμές ευχαριστίες προς τη Σχολική Εφορεία Σωτήρας, για την κατανόηση που επέδειξε ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας, Στέλιος Παυλικκάς και τα μέλη, για την βοήθεια προς την ομάδα του Παραλιμνίου και τη φιλοξένησή της στο Κλειστό Στάδιο Σωτήρας (Γ’ Δημοτικού).

Ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Γεώργιος Τσόκκος, εκφράζει τις ευχαριστίες του και παράλληλα επιβεβαιώνει πως θα υπάρξει στο μέλλον μία καλή συνεργασία.

a1 25 Νέα Αμμοχώστου

Αξίζει να αναφερθεί πως η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, είναι ανάμεσα στις ομάδες που φέτος διεκδικούν το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Futsal και υπήρξαν δυσκολίες στην εξεύρεση σταδίου, ενώ η Σχολική Εφορεία Σωτήρας, αποδέχτηκε την αίτησή της για φιλοξενία στο Κλειστό Στάδιο Σωτήρας, και την βοήθεια με αυτό τον τρόπο για διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.

Με τον τρόπο αυτό, είναι μία ευκαιρία για τους κατοίκους της Σωτήρας να παρακολουθούν τους γεμάτους ενδιαφέρον και συγκινήσεις αγώνες Α’ Κατηγορίας Futsal στη Σωτήρα, αφού το Κλειστό Στάδιο Σωτήρας φιλοξενεί και την ΑΕΚ Σωτήρας Futsal (πρώην Ονήσιλος Σωτήρας Futsal) και Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας.

SotiraNews