Home Button με αισθητήρα αποτυπωμάτων στο iPhone 5S

a 128
a 3919Ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής στην KGI Securities , ο οποίος έχει πέσει μέσα σε ορισμένες περιπτώσεις για τα σχέδια των προϊόντων της Apple, εξέδωσε ένα ερευνητικό σημείωμα που αναφέρει ότι το iPhone 5S μπορεί να έχει ένα κυρτό Home Button από ζαφείρι ως έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Home Button του iPhone είχε ένα κοίλο σχήμα από την εισαγωγή του το 2007, αλλά ο Kuo πιστεύει ότι η μετάβαση σε ένα κυρτό σχήμα θα δώσει στην Apple περισσότερο χώρο ώστε να μπορέσει να τοποθετήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων όπου αναμένεται να είναι μια διαφορετική λειτουργία για το iPhone 5S.

«Πιστεύουμε ότι ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί κάτω από το Home Button του iPhone 5S. Ωστόσο, η συναρμολόγηση μπορεί να είναι δύσκολη, μιας και ο χώρος κάτω από το Home Button είναι ήδη περιορισμένος μιας και περιέχει ήδη την υποδοχή Lightning, το ηχείο και το μικρόφωνο.

Δεδομένων όλων των παραπάνω, το σχήμα του Home Button, θα μπορούσε να αλλάξει από κοίλο σε κυρτό για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ένα κυρτό Home Button θα μπορούμε πολύ εύκολα να γδαρθεί. Έτσι απαιτείται ένα πιο σκληρό υλικό. Πιστεύουμε ότι η Apple θα στραφεί από το πλαστικό στο ζαφείρι το οποίο μπορεί να γδαρθεί με διαμάντι. Το ζαφείρι θα προστατεύει το Home Button από το να γδαρθεί και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων να καταστραφεί».

Ο Kuo συνεχίζει αναφέροντας ότι η Apple μπορεί να έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών της, όπως ότι θα χρησιμοποιεί RF και τεχνολογία χωρητικότητας από την AuthenTec, δημιουργώντας ένα σύστημα πιο εύχρηστο, το οποίο δεν επηρεάζεται από τη σκόνη και από άλλους ρύπους.

Εικονικά και μόνο, το iPhone θα έχει μια φυσική ομορφιά με την τοποθεσία ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

a1 18

Φήμες για ένα κυρτό Ηome Button από ζαφείρι είχαν κάνει την εμφάνισή τους το Μάιο, αλλά η πηγή από οπού ήρθε δεν μπορούσε να θεωρηθεί αξιόπιστη, μιας και δεν είχε κάποιο ιστορικό επιτυχημένων προβλέψεων.

Η Apple θα παρουσιάσει σύμφωνα με πληροφορίες το iPhone 5S σε μια εκδήλωση στις 10 Σεπτέμβρη. Με βάση τις προηγούμενες εισαγωγές, το iPhone 5S μπορεί να ξεκινήσει την γραμμή παραγωγής μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του.

Επίσης, φημολογείται, ότι η Apple εργάζεται πάνω σε ένα χαμηλότερου κόστους iPhone με πλαστικό περίβλημα, μια συσκευή που ίσως κάνει και αυτή την εμφάνισή της, στην εκδήλωση στις 10 Σεπτέμβρη.

Πηγή: appleworldhellas.com