Η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου στηρίζει το Υφυπουργείο Τουρισμού

AAqGG Γιάννης Καρούσος, Δήμος Αγίας Νάπας, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Υφυπουργείο Τουρισμού

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Αμμοχώστου θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το Υφυπουργείο Τουρισμού με στόχο να επιτευχθούν οι εθνικοί μας στόχοι, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της Εταιρείας και Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος.

Η ίδρυση του Υφυπουργείου Τουρισμού, προστίθεται στην ανακοίνωση «ήταν επιτακτική ανάγκη, ώστε ο τουρισμός να βρεθεί σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης που θα οδηγήσει την Κύπρο σε άλλο επίπεδο».

Αφού αναφέρεται πως «είναι γεγονός ότι τουρισμός μας είναι τώρα σε θέση να βάλει γερά θεμέλια με μοναδικό στόχο την σταθερή αναβάθμιση του προϊόντος» προσθέτει ότι «η ψήφιση των νομοσχεδίων για τη δημιουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού αναδεικνύει τον τουρισμό σε εθνική προτεραιότητα και σηματοδοτεί μια νέα εποχή».

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο «αυτή η μεταρρύθμιση, η οποία θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δεκαετίες, είναι σε θέση να φέρει την Κύπρο στην τουριστική ελίτ της Ευρώπης. Η διαχείριση του τουρισμού μας περνά πλέον σε άλλο επίπεδο και θα μπορεί να ξεκινήσει επιτέλους η υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για τον τουρισμό 2030».

Ο Γιάννης Καρούσος εκφράζει τα συγχαρητήρια της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου «στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη και στις πολιτικές δυνάμεις που στήριξαν το νομοσχέδιο» σημειώνοντας πως «οι προοπτικές και ο πήχης προσδοκιών για τον τουρισμό μας μπαίνουν πολύ ψηλά».

Αναφέρει ακόμα ότι η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Αμμοχώστου θα στηρίξει με όλες της «τις δυνάμεις το Υφυπουργείο Τουρισμού για να επιτευχθούν οι εθνικοί μας στόχοι».