Μητέρα Βαγγέλη στο FN «Τον βρήκα νεκρό με το μαχαίρι στην καρδιά χωρίς ίχνος αίματος. Το βάφτισαν αυτοκτονία»

Άλλη μια μάνα που ψάχνει να βρει το δίκαιο της μετά την υπόθεση Θανάση

5B5B6C43 C03A 4D96 8B15 1E0F7B073D8E δολοφονία, Ευάγγελος Φραγκούλης, Κύπρος

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Άλλη μια μάνα, ψάχνει να βρει το δίκαιο της,  μετά την υπόθεση Θάναση Νικολάου που για 16 ολόκληρα χρόνια έλεγαν στην μητέρα του πως πρόκειται για αυτοκτονία, και τελικά αποδείχθηκε πως τον άτυχο εθνοφρουρό τον δολοφόνησαν.

Η μητέρα του 29χρονου Βαγγέλη Φραγκούλη είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. «Ο Ευάγγελος μου ήταν καπετάνιος του εμπορικού ναυτικού. Ήταν ένα παιδί γεμάτο όνειρα, γεμάτο ζωή. Διατηρούσαμε ένα γκαράζ στην Λεμεσό, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, όπου εκεί επισκεύαζε το αυτοκίνητο αντίκα.»

Η ημέρα που της άλλαξε για πάντα την ζωή

«Στις 3 Οκτωβρίου του 2020 αφού τον ψάχναμε μεταβήκαμε στο γκαράζ, το οποίο να σημειώσω, ότι είχε μια μοναδική είσοδος και δεν είχε άλλη πρόσβαση, ωστόσο ήταν εύκολο να μπει κανείς μέσα αρκεί να βρει τον σύρτη της πόρτας. Τον βρήκαμε μαχαιρωμένο με τρεις μαχαιριές, με το μαχαίρι κατάδυσης του, στην καρδιά χωρίς ίχνος αίματος, στο αυτοκίνητο αντίκα που αναπαλαίωνε μόνος του, με το δεξί του χέρι να ήταν έξω, ενώ φορούσε γυαλιά ηλίου. Σαν μάνα είμαι βέβαιη πως πρόκειται για  ένα έγκλημα συγκάλυψης. Το παιδί μου δεν είχε με κανένα διαφορές. Το μαχαίρι υποδηλώνει βία, μέσο εκδίκησης. Περίμενα να έρθει ο Ιατροδικαστής να κάνει αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος. Από τις φωτογραφίες και μόνο αποφάσισε ότι ο γιος μου αυτοκτόνησε. Ο ίδιος Ιατροδικαστής έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και είναι κατηγορούμενος για άλλη υπόθεση».

Σημειώνεται ότι η μητέρα του Ευάγγελου αποτάθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ», σε μια προσπάθεια να μάθει ποιοι ήθελαν τελικά να βλάψουν τον Βαγγέλη, αφού τα σενάρια είναι πολλά από το «σκηνικό» που η χαροκαμένη μάνα βρήκε το παιδί της νεκρό.

Η πιο κάτω παράγραφος, είναι με πληροφορίες απο reporter.com

(Η εγκληματολόγος Δήμητρα Τσίτση που όρισε η μητέρα του άτυχου νέου σαν πραγματογνώμονα, μίλησε στο τηλεοπτικό συνεργείο του «Τούνελ» που ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο, για να ερευνήσει την περίεργη αυτή υπόθεση.

«Για μένα ως εγκληματολόγος, δεν είναι αυτοκτονία, αλλά έγκλημα. Μία αυτοκτονία δεν μπορεί να γίνει με περισσότερες από μία μαχαιριές», ανέφερε χαρακτηριστικά η εγκληματολόγος Δήμητρα Τσίτση. «Ωστόσο, και αυτοκτονία να δεχθούμε ότι ήταν, θα υπήρχαν αν μη τι άλλο τα αποτυπώματα του αποθανόντα πάνω στο μαχαίρι. Μου φαίνεται ένα έγκλημα το οποίο έγινε “κατά λάθος” και εκ των υστέρων έστησαν το σκηνικό της αυτοκτονίας».)