ΗΠΑ: 31χρονος κακοποίησε και σκότωσε τον 6χρονο γιο του – Τον έβαλε να τρέχει σε διάδρομο

Σοκ προκάλεσε στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση του θανάτου του 6χρονου Κόρι στις ΗΠΑ

Screenshot 7 ΗΠΑ

Σοκ προκάλεσε στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση του θανάτου του 6χρονου Κόρι στις ΗΠΑ μετά από κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα του, τον 31χρονο Κρίστοφερ Γκρέγκορ, στο οποίο φαίνεται το μικρό αγόρι να υποφέρει ενώ ο κατηγορούμενος τον πιέζει να κάνει διάδρομο σε υψηλή ταχύτητα «για να χάσει κιλά».

Στο βίντεο φαίνεται ο μικρός Κόρεϊ να πέφτει από τον διάδρομο με τον πατέρα του να τον σηκώνει επανειλημμένα για να τον βάλει ξανά στο όργανο. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο 31χρονος φαίνεται να δαγκώνει στο κεφάλι το παιδί για να το υποχρεώσει να επιστρέψει στον διάδρομο.

Όπως φαίνεται η ταχύτητα του διαδρόμου γυμναστικής ήταν τόσο μεγάλη ώστε το 6χρονο αγόρι να πέφτει και να σέρνεται για να επανέλθει στο όργανο.

Μερικά 24ωρα μετά τη βασανιστική για τον 6χρονο γυμναστική η μητέρα του, η οποία έχει από κοινού με τον 31χρονο την κηδεμονία του αγοριού, πήγε τον Κόρεϊ στον γιατρό και εκεί το παιδί αποκάλυψε όσα είχε περάσει στον διάδρομο.

Την επόμενη ημέρα ο κατηγορούμενος πατέρας πήγε το παιδί εκ νέου στο νοσοκομείο καθώς το αγόρι ξύπνησε με δυσκολία στην αναπνοή, σύγχυση και ναυτία. Όταν οι γιατροί τον υπέβαλαν σε μαγνητική τομογραφία το αγόρι έπαθε κρίση από την οποία δεν συνήλθε ποτέ παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η πρώτη νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι ο 6χρονος κατέληξε μετά από χτύπηματα που είχε υποστεί καθώς διαπιστώθηκαν πλήγματα στην καρδιά και το συκώτι. Ο πατέρας του Κόρεϊ συνελήφθη τον Ιούλιο του 2021 και αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων.

Πηγή: protothema.gr