«Έσβησε» ξαφνικά ο γιατρός Σταύρος Παπαβεργής – Κατέρρευσε σε μαραθώνιο

Θλίψη για τον χαμό του γιατρού Σταύρου Παπαβεργή

Screenshot 8 3

Θλίψη προκάλεσε σε Κύπρο και Ελλάδα η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Ιατρού Ενδοκρινολογίας Σταύρου Παπαβεργή.

Ο 63χρονος γιατρός άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια συμμετοχής του στον Μαραθώνιο Μιτσερού.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου “Ο Απόστολος Λουκάς”

«Αγαπημένη οικογένεια του ΙΚΑΛ, με πόνο ψυχής θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σεβαστός και καλός συνάδελφος Σταύρος Παπαβεργής δεν ειναι πλέον μαζί μας, λόγω του αδόκητου, αιφνίδιου θανάτου τους στις 11/02/2024.
Ο Σταύρος στήριξε και φρόντισε χιλιάδες ασθενεις στη διάρκεια της μακρόχρονης ιατρικης του πορείας και οι προσευχές όλων αυτών όπως και οι δικές μας θα τον συνοδεύουν στον ουρανό, στην γειτονιά των αγγέλων. Το καλύτερο μνημόσυνο για τον κεκοιμημένο Σταύρο είναι να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο το κοινό μας όραμα για ανθρώπινη φροντίδα υγειας στους συμπολίτες μας.
Ας προσευχηθεί ο καθένας όπως γνωρίζει για την ανάπαυση της ψυχής του. Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση φίλε Σταύρο».

https://www.facebook.com/aploukas/posts/pfbid02HkcsR4AXMFdKjnzqPpGko3ehAm9foJbc6HNBLsrmeZKmizGpNsKueMEq3qjbQKgHl?__cft__[0]=AZUt13WyP8UWb_RTmldA_3p7YhmYvCCtA2qgqRUMl6Cn2Hs0J3qKdTKUonmSBfjgQA_HlrhvmFi2tt_VYVKLWoNGDF3iHSduyVf-k7eLniZqBJGuVuBRn0uFBcsYxrz2noVXg2VA-fUtfavYw54xboilJj2Od148Rwz2BNKt27S2OG7fwRJlm2-xQIhPyMOY1zI&__tn__=%2CO%2CP-R