Αμφίpροπες αναμετρήσεις και Mέσι εναντίον Ρονάλντο στους 16!

Όλα τα ζευγάρια....

4487CC50 CE25 4C64 91B4 A9ECB4C4C2D3 Ποδόσφαιρο, Τα ζευγάρια

Tιτανομαχία των δύο κορυφαίων αστέρων στην ιστορία της διοργάνωσης έβγαλε η κληρωτίδα για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Παρί Σ.Ζ. του Μέσι να αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ρονάλντο.

Δείτε όλα τα ζευγάρια..

Το καλύτερο για το τέλος επιφύλασσε η κληρωτίδα για τη φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν οι δύο τελευταίες ομάδες που έμειναν στην κλήρωση και η σπουδαία μονομαχία του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, των δύο κορυφαίων στην ιστορία της διοργάνωσης, είναι πλέον γεγονός.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια, ξεχωρίζει εκείνο της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα. Η Λίβερπουλ έχει επίσης το ρόλο του γκραν φαβορί κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, όπως και η Γιουβέντους απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αλλά και η Τσέλσι κόντρα στη Λιλ, ενώ ο Άγιαξ που τελείωσε με το απόλυτο των νικών στους ομίλους, θα βρει απέναντί του την Ίντερ.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν 15-16-22-23 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 8-9-15-16 Μαρτίου.

Η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα γίνει στις 18 Μαρτίου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στην Αγία Πετρούπολη.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
Ζαλτσμπουργκ – Λίβερπουλ
Ίντερ – Άγιαξ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους
Τσέλσι – Λίλ
Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ