Μπαράζ αποχωρήσεων από το Κονσέρτο της Ελισάβετ στο Κούριο

Άλλη μια αποχώρηση από το φιλανθρωπικό κονσέρτο προς τιμήν της Βασίλισσας της Αγγλίας

0903ac2cce3ca329951d708a71ac8351 13

Άλλη μια αποχώρηση από το φιλανθρωπικό κονσέρτο προς τιμήν της Βασίλισσας της Αγγλίας. Ο Πολιτιστικός Όμιλος Διάσταση ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στο Φιλανθρωπικό κονσέρτο που διοργανώνουν οι Βρετανικές Βάσεις για να τιμήσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο.

«Ο Πολιτιστικός Όμιλος Διάσταση ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετέχει στο Φιλανθρωπικό Κονσέρτο που οργανώνουν οι Βρετανικές Βάσεις για να τιμήσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο», αναφέρει σχετική ανάρτηση του Ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι Μικροί Ήρωες ανακοίνωσαν ότι ζήτησαν αφαίρεση του ιδρύματός τους από την εκδήλωση. «Μετά από ανεπίσημη ενημέρωση που λάβαμε στις 4 Μαΐου, ότι ο σκοπός της εκδήλωσης θα είναι προς τιμή της Βασίλισσας Ελισάβετ, άμεσα υπήρξε επικοινωνία με τους διοργανωτές και ζητήσαμε να μας αφαιρέσουν από τα Ιδρύματα που θα λάβουν οικονομική ενίσχυση από τα έσοδα της εκδήλωσης.

Το αίτημα μας έγινε αποδεκτό και ξεκαθαρίζουμε ως Ίδρυμα ότι δεν συμμετέχουμε στην εν λόγω εκδήλωση», ανέφερε σχετική ανακοίνωση το ίδρυμα.