Britney Spears: Κι άλλα βασανιστήρια από την οικογένειά της βγαίνουν στο φως

Η οικογένεια της Britney Spears την έλεγχε πολύ πριν βρεθεί υπό κηδεμονία, όπως αποκαλύπτει ένας από τους πρώην χορευτές της. Ο αδερφός της ο οποίος ήταν υπεύθυνος στην περιοδεία της, δεν άφηνε κανέναν να της μιλήσει και όταν εκείνη έψαχνε παρέα είχε δώσει ρητές εντολές σε όλους να την αποφεύγουν, με αποτέλεσμα η ίδια να μένει διαρκώς μόνη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Anthony Garza, ο οποίος εργάστηκε στην περιοδεία Onyx Hotel Tour του ποπ σταρ το 2004 και εμφανίστηκε στην αφιερωμένη εκπομπή “Live From Miami”, ισχυρίστηκε στο Instagram την Τετάρτη ότι ο αδερφός της Britney, Bryan Spears, συνήθιζε να ακυρώνει τα σχέδιά της με φίλους για να είναι συγκεντρωμένη..

«Μας είπαν από την αρχή ότι όλοι θα υποβληθούν σε τεστ ναρκωτικών και ότι θα διατηρήσουμε ελάχιστη την επικοινωνία [μας] με την Britney», ισχυρίστηκε ο Garza. «Μας είπαν «Αν η Britney ρωτήσει αν έχετε σχέδια… δεν έχετε.» «Αν η Britney σας ζητήσει να πάτε κάπου…δεν μπορείτε».

Η χορεύτρια θυμήθηκε ιδιαίτερα ένα βράδυ όταν η Britney κάλεσε το crew της περιοδείας της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη για να κάνουν παρέα.

«Ο αδερφός της Britney μας είπε ότι τα σχέδια ακυρώθηκαν και η Britney θα περνούσε το βράδυ με την οικογένειά του και ότι αν η Britney τηλεφωνήσει μην απαντήσετε», ισχυρίστηκε.

Η Garza έγραψε ότι η Britney ήταν αναστατωμένη και πολύ στεναχωρημένη όταν δεν εμφανίστηκαν στο διαμέρισμά της και ο θυμός της εντάθηκε μόνο όταν της εξήγησαν ότι ο Bryan φέρεται να είχε ανατρέψει τα σχέδιά της.

«Φώναζε έξαλλη στον αδερφό της “Δεν μπορείς να με ελέγξεις” και τέτοια», υποστήριξε ο χορογράφος στην ανάρτησή του στα social media. «Έβαλε τον αδερφό της να μας ζητήσει συγγνώμη». Στο τέλος, η Britney έπρεπε να καλέσει τους φίλους της μια άλλη φορά.

«Περάσαμε υπέροχα», θυμάται. «Είναι τόσο γλυκός άνθρωπος. Ήθελε απλώς να κάνει παρέα και να διασκεδάσει».

Ροη Ειδησεων

Επ. Αμμοχώστου: Με τιμές έφθασε το Άγιο Φως (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τιμές έφθασε το Άγιο Φως στην Κύπρο από τα Ιεροσόλυμα το απόγευμα του Σαββάτου.…

4 Μαΐου, 2024

Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας προς το κοινό για ελαχιστοποίηση αρνητικών συνεπειών από έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους

Η Δύναμη της Πολιτικής Άμυνας, μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, σχετικά…

4 Μαΐου, 2024

Eurovision: H Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στα προγνωστικά του televoting

Οι πρόβες των χωρών που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision έχουν…

4 Μαΐου, 2024

Επ. Αμμοχώστου: Στο τμήμα δύο νεαροί – Επιχείρησαν να θέσουν φωτιά σε ξύλα

Στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, προέκυψαν χθες…

4 Μαΐου, 2024

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εκατοστάρι από τον πάτερ Ηράκλη για άλλη μια χρονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πάτερ Ηράκλης, για άλλη μια χρονιά, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έστειλε το…

4 Μαΐου, 2024

Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο

Μια πτήση της easyJet άλλαξε την πορεία της και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο εξαιτίας…

3 Μαΐου, 2024