Έφυγε σαν κύριος με μια Porsche 140.000 δολαρίων κάνοντας την πιο απλή κομπίνα

Να αυτά δεν μπορούμε!

Έφυγε σαν κύριος με μια Porsche 140.000 δολαρίων κάνοντας την πιο απλή κομπίνα

Από όλες τις κομπίνες, αυτή είναι η ευκολότερη

Ένας 42χρονος άντρας της Φλόριντα κατάφερε να εξαπατήσει το προσωπικό των αντιπροσώπων της Porsche αγοράζοντας μια Porsche 911, αξίας 140.000 δολαρίων με μια ψεύτικη επιταγή που είχε εκτυπώσει στον υπολογιστή του.

Ο Casey William Kelley μπήκε σε μια αντιπροσωπεία της Porsche στο Destin της επαρχίας Okaloosa στις 27 Ιουλίου και κατάφερε να βγει με ένα ολοκαίνουργιο, λευκό σπορ αυτοκίνητο Porsche 911.

Το πραγματικά εντυπωσιακό πράγμα είναι το πώς – είχε απλώς… εκτυπώσει μια επιταγή στον εκτυπωτή του σπιτιού του.

Πρέπει να ένιωσε τόσο έξυπνος και μάλλον ήταν τόσο περήφανος για τον εαυτό του που ζήτησε ακόμη από το προσωπικό να τραβήξει μια φωτογραφία του με το αυτοκίνητο πριν οδηγήσει!

Όμως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.  Αφού είδε ότι η μέθοδος του λειτουργεί, επέστρεψε στο σπίτι, εκτύπωσε άλλη επιταγή για 61.000 δολάρια και τη χρησιμοποίησε σε ένα κοσμηματοπωλείο στην παραλία Miramar την επόμενη μέρα . Μόνο που… αυτή τη φορά, ο ιδιοκτήτης δεν τον άφησε να φύγει με τα τρία ρολόγια Rolex που είχε αγοράσει μέχρι να εξαργυρώσει την επιταγή…

Μέχρι τη στιγμή που ο κοσμηματοπώλης ανέφερε την επιταγή ως ψεύτικη, η αντιπροσωπεία της Porsche στο Destin το είχε ήδη καταλάβει και o Kelley είχε ήδη συλληφθεί…