Έκρηξη σε τερματικό σταθμό λεωφορείων στο Μανχάταν (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

manchatan ΕΚΡΗΞΗ, ΜΑΝΧΑΤΑΝ, Νέα Υόρκη

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στη Νέα Υόρκη, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε τερματικό σταθμό λεωφορείων στο Μανχάταν, ενώ ένα άτομο έχει τεθεί υπό κράτηση.

Ο ύποπτος, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ηλικίας 20 χρονών περίπου, υπέστη τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή του, κατά τη διάρκεια της έκρηξης, δήλωσε η NYPD. Κανείς άλλος δεν υπέστη κανένα τραυματισμό. Φέρεται να είχε επίσης μια δεύτερη συσκευή, η οποία δεν πυροδοτήθηκε.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κοντά στην πολυσύχναστη Times Square. Οι γραμμές εκκενώνονται, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Χουκκάμπε Σάντερς δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Το ABC News αναφέρει επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας ότι πιθανόν να πρόκειται για βόμβα σε σωλήνες σε ένα πέρασμα κάτω από το έδαφος στο τερματικό σταθμό.

Το Port Authority είναι ο μεγαλύτερος τερματικός σταθμός λεωφορείων στις ΗΠΑ, ο οποίος εξυπηρετεί περισσότερα από 65 εκατομμύρια άτομα ετησίως.

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μικρογραφία

 

Πηγή