Έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά και κινδυνεύει τώρα να πάει φυλακή!

ghfgh1 IPAD, iPhone, άντρας, εφαρμογή, ζευγάρι, μοιχεια, παρακολουθηση

Ήταν αυτή η εφαρμογή που χρησιμοποίησε για να την πιάσει στα πράσα που ευθύνεται για τις περιπέτειές του

Ένας Αμερικανός αντιμετωπίζει ακόμα και κάθειρξη 15 ετών, καθώς όλη αυτή η γνώση του με την τεχνολογία τού γύρισε μπούμερανγκ.

Ο ανθοκόμος Sean Donis από το Νιου Τζέρσεϊ χρησιμοποίησε βλέπετε την εφαρμογή «Find My iPhone» ώστε να πιάσει επ’ αυτοφώρω τη σύζυγό του να του τα φορά.

Μόνο που αυτό λογίζεται παράνομο, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για αντισυνταγματική παρακολούθηση και παραβίαση έτσι των βασικών δικαιωμάτων τόσο της συζύγου του Nancy, όσο και του εραστή της και υπαλλήλου της Albert Lopez.

Και όπως μας λέει μάλιστα η «New York Post», κατηγορείται ακόμα και για διάρρηξη, καθώς μπήκε παρανόμως στο σπίτι του ερωτικού του αντίζηλου. Ο Donis έχει στα χέρια του δύο βίντεο με το ζευγαράκι να κάνει σεξ, ανακαλύπτοντας τα πάντα όταν κατέβασε και εγκατάστησε την εν λόγω εφαρμογή στο iPad της γυναίκας του.

Εκείνη του είπε πως θα έβγαινε με φίλες και τον άφησε στο σπίτι να κρατά το πεντάχρονο παιδί τους, μόνο που όπως του έδειξε η εφαρμογή, ήταν στο σπίτι του υφισταμένου της στη Νέα Υόρκη. Ακολούθησε λοιπόν το στίγμα στο GPS και εισέβαλε στο σπίτι, πιάνοντας το παράνομο ζευγαράκι στα πράσα.

gfhjty

Στο υλικό που παρουσιάστηκε μάλιστα ως πειστήριο για την κατηγορία της μοιχείας, ακούμε τον άντρα να φωνάζει πως τα έχει «όλα σε βίντεο!» και απειλεί πως θα στείλει το υλικό στους συγγενείς της γυναίκας του, κάτι που ο δικηγόρος της λέει πως έκανε τελικά.

Ο δικός του συνήγορος πάντως παραδέχθηκε μεν πως διέρρηξε την πόρτα της οικίας του Lopez, μίλησε όμως για «παράβαση και όχι έγκλημα», λέγοντας πως πρέπει να τον επαινέσουν κιόλας για την ψυχραιμία που επέδειξε βλέποντας τη σύζυγό του στο κρεβάτι με κάποιον άλλο. «Κανένας ένορκος δεν θα καταδικάσει αυτόν τον άντρα για κάτι, πόσο μάλλον για κακούργημα», κατέληξε.

Ο Sean Donis και η Nancy έχουν πλέον χωρίσει, οι δικαστικές περιπέτειες του απατημένου συζύγου έχουν όμως μόλις ξεκινήσει. Κι αν οι ένορκοι αποφασίσουν πως η όλη κατασκοπευτική επιχείρηση κατά της συζύγου του δεν ήταν νόμιμη, τότε είναι αντιμέτωπος με το σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει μπόλικα χρονάκια στη φυλακή…