Φλόριντα: Εικόνες σοκ όταν φορτηγάκι έπεσε σε αίθουσα αεροδρομίου

Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημίες

Φλόριντα: Εικόνες σοκ όταν φορτηγάκι έπεσε σε αίθουσα αεροδρομίου

Την τρομακτική στιγμή που ένα φορτηγάκι εισέβαλε με ταχύτητα στο χώρο αφίξεων αεροδρομίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο Sarasota-Bradenton της Φλόριντα.

Για άγνωστους λόγους, ο οδηγός του λευκού pickup ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα σε περιφερειακό δρόμο του αεροδρομίου διαπερνώντας αρχικά την περίφραξη και στη συνέχεια τον τοίχο των εγκαταστάσεών του.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο σταμάτησε στα γκισέ των εταιριών ενοικιάσεων αυτοκινήτων, με τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις θέσεις τους να σκύβουν έντρομοι για να προφυλαχθούν.

Ο 40χρονος οδηγός του pickup τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δεν σημειώθηκε κάποιος άλλος τραυματισμός καθώς το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου δεν είχαν ιδιαίτερη κίνηση καθώς η τελευταία προγραμματισμένη πτήση είχε προσγειωθεί πριν από 20 λεπτά..

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι ζημιές που προκλήθηκαν φτάνουν σε κόστος τα 250.000 δολάρια, ενώ θα απαιτηθούν και αρκετοί μήνες για την πλήρη αποκατάστασή τους.

«Είναι φοβερό που δεν τραυματίστηκε κανείς», σχολίασε ο αστυνομικός της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, Κεν Γουότσον.

Πηγή