Φλόριντα: Τραγικός θάνατος για 9χρονο – Μπήκε κάτω από το σχολικό να πιάσει τη μπάλα και τον πάτησε

Ο μικρός Ελίας είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε ηλικία 2 ετών και είχε καταφέρει να βγει νικητής απο τη μάχη με την ασθένεια

Screenshot 2 11 σχολικό, Φλόριντα

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 9χρονος Ελίας Μάρσαλ-Ροντρίγκεζ όταν τον πάτησε το σχολικό λεωφορείο κάτω από το οποίο μπήκε για να βγάλει τη μπάλα του που είχε κολλήσει.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης το μικρό αγόρι ήταν το τελευταίο που κατέβηκε από το σχολικό το απόγευμα της Τρίτης. Όταν, όμως, κατέβηκε του έπεσε η μπάλα που κύλησε και κόλλησε κάτω από το σχολικό με τον 9χρονο να μπαίνει κάτω από το όχημα για να τη βγάλει χωρίς να τον αντιληφθεί ο οδηγός του. Έτσι όταν έβαλε μπρος και ξεκίνησε, πάτησε με τη ρόδα το μικρό παιδί το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο:

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι ο μικρός Ελίας, σύμφωνα με την οικογένειά του, είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε ηλικία 2 ετών και είχε καταφέρει να βγει νικητής απο τη μάχη με την ασθένεια.

«Η οικογένεια είναι τελείως συντετριμμένη. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους που ερευνούν την υπόθεση» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μετά το δυστύχημα ο 54χρονος οδηγός, ο οποίος έχει 10 χρόνια εμπειρίας στο τιμόνι, ανακρίθηκε για την υπόθεση.

«Ήταν σούπερ χαρισματικός, περνούσα πολύ καλά κάθε φορά που τον έβλεπα να παίζει με άλλα παιδιά. Ήταν ένα πολύ γλυκό και ευχάριστο παιδί» δήλωσε φίλης της οικογένειας.

 

Πηγή: protothema.gr