Φρίκη: Μάνα έριξε τον κωφάλαλο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους – «Σκότωσε τον, μόνο τρώει» έλεγε ο πατέρας

Το άτυχο παιδί είχε μπει στο στόχαστρο τόσο της μητέρας όσο και του πατέρα του.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Ινδία, με ένα 6χρονο κωφάλαλο παιδί να βρίσκει φρικτό θάνατο σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους…
Ένα από τα πιο βάρβαρα και φρικαλέα εγκλήματα των τελευταίων χρόνων σημειώθηκε στην Ινδία, με τους γονείς να συζητούν για τη δολοφονία του παιδιού τους και να περνούν από τα λόγια στις πράξεις. Το άτυχο παιδί είχε μπει στο στόχαστρο τόσο της μητέρας όσο και του πατέρα του.

«Μόνο τρώει, σκότωσέ τον» φέρεται να είπε ο 27χρονος σύζυγος της παιδοκτόνου. Η 32χρονη έσπρωξε το παιδί της σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους και ο θάνατος του ανήλικου γιου της, ήταν μαρτυρικός. Οι εικόνες από το σημείο κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η 32χρονη παιδοκτόνος μετά τη σύλληψή της κατηγορεί τον 27χρονο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού ότι ήταν αυτός που την υποχρέωσε να διαπράξει το έγκλημα.

Σύμφωνα με τους Times of India, η βάρβαρη δολοφονία πραγματοποιήθηκε μετά από καβγά που είχαν η 32χρονη Σαβίτρι Κουμάρ με τον 27χρονο Ραβί Κουμάρ, ο οποίος, κατά την ίδια, της ζήτησε επανειλημμένα να πετάξει το παιδί στο ποτάμι.

Ο τελευταίος και μοιραίος για το αγόρι καβγάς σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα, με την 32χρονη «εκνευρισμένη» να πετάει το παιδί στο ποτάμι με τους κροκόδειλους. «Φταίει ο σύζυγός μου. Μου έλεγε συνέχεια να αφήσω το παιδί να πεθάνει και ότι το μόνο που κάνει το παιδί είναι να τρώει. Αφού μου το έλεγε συνέχεια, πόσο να αντέξω ακόμα;» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 32χρονη μετά τη σύλληψή της.

Η σορός του μικρού Βίνοντ εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής με δαγκώματα σε όλο του το κορμί ενώ του έλειπε το ένα χέρι, ένδειξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί επίθεση από κροκόδειλους.

Πηγή: newsit.gr