Η Google θα απολύσει τους υπαλλήλους της που δεν εμβολιάζονται

Όσοι δεν εμβολιάζονται θα τεθούν σε αργία άνευ αποδοχών και αργότερα θα απολυθούν

Ilias germanos 2 Google, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, Εμβολιασμοί

Η Google φέρεται να ενημέρωσε υπαλλήλους της πως όσοι δεν φροντίσουν να ανταποκριθούν στην πολιτική της εταιρείας για τους εμβολιασμούς, θα χάσουν εν τέλει τις δουλειές τους, σύμφωνα με αναφορά που επικαλείται το CNBC.

Εσωτερικό memo που βρίσκεται στην κατοχή του αμερικανικού καναλιού, αναφέρει πως τα μέλη του προσωπικού οφείλουν να αναρτήσουν τα πιστοποιητικά του εμβολιασμού τους. Όσοι δεν το κάνουν θα τεθούν σε αργία άνευ αποδοχών και αργότερα θα απολυθούν.

Η Google επιμένει και πιέζει για την επιστροφή των υπαλλήλων στο γραφείο, και περιμένει από όσους επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις της να είναι εμβολιασμένοι.

Σε κρούση του βρετανικού BBC, «η Google δεν αρνήθηκε την ακρίβεια της αναφοράς για το memo που έχει διαρρεύσει».

Εκπρόσωπος του κολοσσού δήλωσε: «Καθώς έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν, οι προϋποθέσεις εμβολιασμού είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να διατηρήσουμε το εργατικό δυναμικό ασφαλές, εξασφαλίζοντας συνεχή παροχή των υπηρεσιών μας».

«Είμαστε προσηλωμένοι να κάνουμε κάθε τι δυνατό, ώστε να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους μας μπορούν να εμβολιαστούν να το κάνουν, παραμένουμε σταθεροί στην πολιτική μας για τον εμβολιασμό».