ΗΠΑ: 47χρονη δηλητηρίασε τον σύντροφό της αφού αυτός κληρονόμησε 30 εκατ.

Νεκρός από δηλητηρίαση βρέθηκε ένας 51χρονος άνδρας, με την 47χρονη σύντροφό του να κατηγορείται για την δολοφονία του -Λίγες ώρες πριν, εκείνος είχε κληρονομήσει 30 εκατομμύρια δολάρια

1 1

Μία 47χρονη από την Ντακότα των ΗΠΑ συνελήφθη καθώς φέρεται να δηλητηρίασε τον 51χρονο σύντροφό της λίγες ώρες αφού ο ίδιος είχε κληρονομήσει 30 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει η New York Post, η  Ίνα Τέα Κενόγιερ συνελήφθη στις 30 Οκτωβρίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του Έντουαρντ Ράιλι Τζούνιορ.

Σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας ο Ράιλι αρρώστησε λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε στις 3 Σεπτεμβρίου με τον δικηγόρο του προκειμένου να προχωρήσει υπόθεση κληρονομιάς ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την επόμενη ημέρα η 47χρονη κάλεσε σε βοήθεια με τους διασώστες να εντοπίζουν χωρίς τις αισθήσεις του τον 51χρονο. Ο Ράιλι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου κατέληξε την επόμενη ημέρα, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σόρο του έδειξε ως αιτία θανάτου την δηλητηρίαση.

«Η υπόθεση είναι εξαιρετικά περίπλοκη» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι παρείχαν πληροφορίες προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση.

Πηγή: NYP