ΗΠΑ: Γονείς αυτοκτόνησαν με διαφορά λίγων ημερών

Άφησαν ορφανό ένα νεογέννητο

sheriffs6476 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ορφανό νεογέννητο, Φλόριντα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σάντα Λουτσία στη Φλόριντα με την είδηση ότι δύο γονείς αυτοκτόνησαν με διαφορά λίγων ημερών αφήνοντας ορφανό ένα νεογέννητο μόλις λίγων εβδομάδων.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα ζευγάρι αστυνομικών στη Φλόριντα, ο Clayton Osteen και η Victoria Pacheco έβαλαν τέλος στη ζωή τους μέσα σε δύο μέρες. Και οι δύο υπηρετούσαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ενώ είχαν γίνει γονείς πρόσφατα.

Όπως αποκάλυψε ο Διοικητής της Αστυνομίας της Σάντα Λουτσία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έλαβαν ένα τηλεφώνημα για απόπειρα αυτοκτονίας: «Όταν έφτασα εκεί βρήκα τον βοηθό μου τον Κλέιτον μέσα στα αίματα και την Βικτόρια, επίσης μέλος της δύναμής μας, σοκαρισμένη» σημείωσε.

Ο Κλέιτον κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή για λίγες ώρες, αλλά μετά από δύο μέρες ενημέρωσαν τη σύντροφό του ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός και θα έπρεπε να τον βγάλουν από την μηχανική υποστήριξη.

Η Βικτόρια επέστρεψε σπίτι τους και αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό της όπλο…

Ο Σερίφης Μασκάρα εξήγησε πως κανείς δε γνωρίζει τι οδήγησε τους δύο γονείς στην αυτοκτονία: «Κανείς δεν γνωρίζει τι πήγε στραβά το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που όπλισε το χέρι ενός νέου ανθρώπου να αφαιρέσει την ζωή του. Αυτό, όμως που μπορούμε να διδαχτούμε είναι όσο μεγάλο και αν είναι το πρόβλημα μπροστά μας, για όλα υπάρχουν λύση. Η αυτοκτονία δεν λύνει προβλήματα. Τα πολλαπλασιάζει».