ΗΠΑ: Η στιγμή που αστυνομικός σώζει γυναίκα από φλεγόμενο φορτηγάκι (BINTEO)

Η ηλικιωμένη οδηγός έδειχνε μπερδεμένη και είχε γραπώσει το τιμόνι

Screenshot 4 9

Την ηρωική διάσωση μιας γυναίκας που βρισκόταν μέσα σε ένα φλεγόμενο φορτηγάκι κατέγραψε η κάμερα ενός περιπολικού στην πόλη Φρέιζερ του Μίσιγκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο αστυνομικός Κάμερον Ρίπερ – που είχε φτάσει πρώτος στο σημείο του ατυχήματος – εμφανίζεται να τρέχει χωρίς κανέναν δισταγμό στο φορτηγάκι, που είναι τυλιγμένο στις φλόγες, και να ανοίγει την πόρτα του οδηγού.

Σύμφωνα με το Fox 2, η γυναίκα που καθόταν στο κάθισμα του οδηγού αρχικά αντιστεκόταν στην προσπάθεια του αστυνομικού να την τραβήξει έξω, καθώς ήταν ζαλισμένη και είχε γραπώσει το τιμόνι.

«Έδειχνε μπερδεμένη, δεν απαντούσε στις ερωτήσεις μου. Βρισκόταν ακόμη μέσα στο όχημα, έτσι άνοιξα την πόρτα, της έβγαλα τη ζώνη ασφαλείας και προσπάθησα να την τραβήξω έξω», δήλωσε αργότερα ο αστυνομικός.

Ο Ρίπερ, η γενναιότητα του οποίου εντυπωσίασε πολλούς σχολιαστές στο διαδίκτυο, είχε εργαστεί στο παρελθόν ως πυροσβέστης και η εμπειρία του τον βοήθησε τελικά να σώσει την οδηγό.

«Ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα. Δεν ξέρουμε αν είχε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή τι ακριβώς συνέβη πριν το ατύχημα» δήλωσε ο Ρίπερ.

Πηγή: protothema.gr