Μητέρα και γιαγιά σκότωσαν 4χρονο κοριτσάκι – Το ανάγκασαν να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι

Οπως μεταδίδεται, γιαγιά και μητέρα έγιναν έξαλλες όταν είδαν το παιδί να πίνει μια γουλιά από το μπουκάλι του ουίσκι αναγκάζοντάς το στη συνέχεια να το πιεί όλο για... παραδειγματισμό.

dd 7 4χρονη, ΗΠΑ

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όπου μια 4χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, αφού η γιαγιά της την ανάγκασε να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι μονορούφι ενώ η μητέρα της απλά… κοιτούσε!

Η αστυνομία του Baton Rouge συνέλαβε την Kadjah Record, μητέρα του παιδιού η οποία δεν έκανε το παραμικρό να σταματήσει το άτυχο κορίτσι καθώς όπως είπε στην αστυνομία πίστευε πως «θα σταματούσε μετά την πρώτη γουλιά»!

Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα στο αίμα της μικρής China, που υπολογίστηκε 8 φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης για άτομα άνω των 21 ετών.

Εκτός από την μητέρα της China, συνελήφθη και η γιαγιά της, Roxanne, και αμφότερες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού. 220423112034 01 toddler whiskey death exlarge 169 600x337 1 4χρονη, ΗΠΑ

Για παραδειγματισμό

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, γιαγιά και μητέρα έγιναν έξαλλες όταν είδαν το παιδί να πίνει μια γουλιά από το μπουκάλι του ουίσκι αναγκάζοντάς το στη συνέχεια να το πιεί όλο για… παραδειγματισμό.

Ο θάνατος της μικρής προήλθε από δηλητηρίαση.

Η γιαγιά του παιδιού, η 53χρονη Roxanne Record αλλά και η 28χρονη μητέρα του, Kadjah Record, κατηγορήθηκαν για φόνο πρώτου βαθμού. Τα έγγραφα κράτησης αναφέρουν ότι η μητέρα «δεν κατάφερε να σταματήσει την Roxanne από το να δώσει το αλκοόλ», προσθέτοντας ότι το παιδί τοποθετήθηκε μέσα σε μια μπανιέρα και δεν αντιδρούσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Advocate, η γιαγιά φέρεται να είπε ότι «αυτό πήγε πολύ μακριά» και «κατέστρεψε τις ζωές όλων», αφού συνελήφθη.

in.gr