Ο άντρας που κατάφερε να ζήσει σε ένα αεροδρόμιο για μήνες χωρίς να τον καταλάβουν (BINTEO)

Γιατί φοβήθηκε να βγει από το αεροδρόμιο

Ο άντρας που κατάφερε να ζήσει σε ένα αεροδρόμιο για μήνες χωρίς να τον καταλάβουν

Ένας άντρας από την Καλιφόρνια που είχε ταξιδέψει στο Σικάγο, αλλά φέρεται να φοβόταν από την πανδημία Covid-19 για να επιστρέψει σπίτι, έζησε στο αεροδρόμιο O’Hare International για τρεις μήνες χωρίς κανείς να το καταλάβει!

Δεν είναι σαφές γιατί ο Aditya Singh, ένας 36χρονος άνεργος ταξίδεψε στο Σικάγο, αλλά οι αρχές λένε ότι κατάφερε να κρυφτεί σε μια ασφαλή περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου O’Hare για τρεις μήνες, προτού συλληφθεί, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Singh,ζούσε στο αεροδρόμιο από τα μέσα Οκτωβρίου και πιθανότατα θα ήταν εκεί πολύ ακόμη καιρό, αν δεν είχε προσεγγιστεί από το προσωπικό του αεροδρομίου το Σάββατο και του είχε ζητηθεί να προσκομίσει κάποια ταυτότητα. Τότε έδειξε στους δύο υπαλλήλους της United Airlines ένα αναγνωριστικό σήμα που φορούσε στο λαιμό του.

Μόνο που το σήμα ανήκε σε έναν operations manager που το είχε δηλωμένο στα απωλεσθέντα από τις 26 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα μετά την προσγείωση του αεροπλάνου του Singh στο O’Hare. Και κάπου εκεί η ιστορία παίρνει άλλη τροπή!  Ο Singh επέζησε με φαγητό που του έδωσαν οι επιβάτες στο αεροδρόμιο και δεν είχε ποτέ προβλήματα μέχρι να πλησιάσουν οι δύο υπάλληλοι της United Airlines.

Η εγγύηση ορίστηκε για τον Singh στα 1000 δολάρια όμως ταυτόχρονα, οι υπάλληλοι ασφαλείας βρήκαν μπελάδες, αφού φάνηκε η αδυναμία τους στη φύλαξη.