Οι απεγνωσμένες τούμπες μιας γυναίκας σε παγωμένο πεζοδρόμιο έγιναν viral (video)

Το video έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και σχόλια μέσα σε μια μέρα

Οι απεγνωσμένες τούμπες μιας γυναίκας σε παγωμένο πεζοδρόμιο έγιναν viral

Αυτό έζησε και μια γυναίκα, όπως καταγράφηκε προχθές απο κάμερα ασφαλείας. Στα πλάνα που ανέβασε το ιρλανδικό κανάλι RTE, βλέπουμε τη γυναίκα αυτή να προσπαθεί απεγνωσμένα να διασχίσει μια απόσταση περίπου 4-5 μέτρων, πάνω σε ένα πεζοδρόμιο καλυμμένο από πάγο στο Κίεβο. Στο κλιπ που έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, η γυναίκα με το ανοιχτό μοβ σακίδιο εμφανίζεται να πέφτει και να ξανασηκώνεται αμέτρητες φορές.

Ούτε καν η βοήθεια που δέχεται από έναν συμπολίτη της, αλλά ούτε και το μπουσούλημα μέχρι ένα σημείο του πεζοδρομίου δεν της επιτρέπουν να πετύχει τον σκοπό της.

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε τουλάχιστον τρεις άλλους περαστικούς να καταφέρνουν να διασχίσουν το ίδιο πεζοδρόμιο κάνοντας…πατινάζ, με την φίλη μας να παρακολουθεί την επιτυχία τους, πιθανώς αναρωτώμενη τι δεν κάνει καλά.

Τελικά η απογοητευμένη γυναίκα αποχωρεί προς την άλλη κατεύθυνση, ενώ συνεχίζει να… πέφτει ακόμα και στο πλακόστρωτο.

Κάποιο σχολίασαν ότι οι εικόνες αυτές είναι η επιβεβαίωση πως το γέλιο και το δάκρυ είναι καθαρά θέμα οπτικής γωνίας. Για όλους εμάς μοιάζει τρομερά αστείο, όμως έιναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη κυρία γύρισε σπίτι της με πολλά νεύρα και εκνευρισμό.