Οι κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις ρίχνουν νέα πόρτα στον «Mr.Big»

Ο 67χρονος ηθοποιός έκανε λόγο για περίεργη χρονική στιγμή των καταγγελιών

binteo thanathforo 9 mr big, sex and the city, The equalizer

Δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον Chris Noth, ο οποίος έπαιξε τον Mister Big στο «Sex and the City», για ξεχωριστές σεξουαλικές επιθέσεις, το 2004 και το 2015, με αποτέλεσμα η Universal να τον αποβάλει από τη σειρά «The Equalizer».

Ο Noth μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς, δηλώνοντας ότι οι συναντήσεις ήταν συναινετικές. Ο 67χρονος ηθοποιός έκανε λόγο για περίεργη χρονική στιγμή των καταγγελιών και πρόσθεσε: «Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να ήταν πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – όχι πάντα σημαίνει όχι – αυτή είναι μια γραμμή που δεν πέρασα».

Από τότε που δημοσιοποιήθηκαν οι ισχυρισμοί, οι συμπρωταγωνίστριες του Noth στο SATC, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis, έκαναν κοινή δήλωση για να υποστηρίξουν τα φερόμενα θύματα, επαινώντας τους για τη γενναιότητα τους.

Σύμφωνα με τα θύματα, οι αναμνήσεις τους από την οδυνηρή εμπειρία έτρεμαν όταν είδαν τον Noth να επιστρέφει στον ρόλο του ως Mister Big στη σειρά spinoff «Sex and The City» «And Just Like That».

Και οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν η μία για την άλλη πριν μοιραστούν τις ιστορίες τους με το The Hollywood Reporter. Υπό το φως των ισχυρισμών, η Universal Television και το CBS ανακοίνωσαν ότι ο Noth δεν θα εμφανίζεται πλέον στη σειρά «The Equalizer». Ωστόσο, σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει καμία έρευνα για τους ισχυρισμούς και δεν έχει κατατεθεί επίσημα καμία αναφορά εναντίον του Κρις Νοθ.