Οργή μητέρας στην Βρετανία: Επέτρεψαν στον βιαστή της να βλέπει το παιδί τους

mitera 221 Βρετανία, ΜΗΤΕΡΑ

Απηύθυνε έκκληση για αλλαγή της βρετανικής νομοθεσίας

Σοκαρισμένη από τη δυνατότητα που προσφέρεται στο βιαστή της να του αναγνωριστεί το δικαίωμα επίσκεψης του παιδιού που γεννήθηκε από το έγκλημά του, μια Βρετανίδα απηύθυνε έκκληση για αλλαγή της βρετανικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times, στον Άρσιντ Χουσάιν, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 35 ετών το 2016 για σeξουαλικές επιθέσεις εναντίον νεαρών κοριτσιών, φέρεται να προτάθηκε από το τοπικό συμβούλιο της πόλης του Ρόδεραμ (βόρεια Αγγλία) να αποκτήσει δικαίωμα επίσκεψης του γιου του, στο πλαίσιο μιας νομικής διαδικασίας ανάθεσης γονικής μέριμνας.

Το θέμα προέκυψε όταν το συμβούλιο αναζήτησε εναλλακτική φροντίδα για το γιο της, με τη συμφωνία της μητέρας, καθώς η Γουντχάουζ δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις περίπλοκες ανάγκες του ανήλικου, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο βιαστής ανήκε σε μια συμμορία από το Πακιστάν, πολλά μέλη της οποίας, μεταξύ αυτών οι αδελφοί του και ο θείος του, είχαν καταδικαστεί σε βαριές ποινές κάθειρξης, σε μια υπόθεση κακοποιήσεων ανηλίκων στο Ρόδεραμ, η οποία προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία.

Η Σάμι Γουντχάουζ αποκάλυψε χθες σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Twitter ότι είναι μητέρα του παιδιού, το οποίο συνέλαβε κατά τη διάρκεια του βιασμού της σε ηλικία 15 ετών. Υπήρξε μία από τις μάρτυρες – κλειδιά της αστυνομικής έρευνας.

Πηγή