Σκότωσε τον γιο του επειδή είδε φωτογραφίες του με γυναικεία εσώρουχα (εικόνα)

Εξοργίστηκε με τον 13χρονο γιο του που βρήκε κάτι άσεμνες φωτογραφίες του μπαμπά και τον σκότωσε.

Σκότωσε τον γιο του επειδή είδε φωτογραφίες του με γυναικεία εσώρουχα

Εξοργίστηκε με τον 13χρονο γιο του που βρήκε κάτι άσεμνες φωτογραφίες του μπαμπά και τον σκότωσε.

Αυτή ήταν η τραγική κατάληξη ενός περιστατικού που έλαβε χώρα το 2012 στο Κολοράντο των ΗΠΑ και εκδικάζεται αυτές τις μέρες.

Σκότωσε τον γιο του γιατί είδε ακατάλληλες φωτογραφίες του μπαμπά

Ο 59χρονος Mark Redwine είχε μια σειρά από φωτογραφίες καλά κρυμμένες στο σπίτι. Σε μερικές από αυτές εμφανιζόταν να φορά γυναικεία εσώρουχα, ενώ σε άλλες έτρωγε ακαθαρσίες από μια πάνα, σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης.

Η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα. Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι ο 13χρονος Dylan ανέφερε στον πατέρα του ότι είδε τις ακατάλληλες εικόνες και προκάλεσε τη θανάσιμη οργή του εκείνο τον Νοέμβριο του 2012.

Ο εισαγγελέας Fred Johnson δήλωσε ότι το παιδί σοκαρίστηκε από το υλικό και ο πατέρας θύμωσε τόσο που το σκότωσε. Ο Redwine συνελήφθη το 2017 για τον φόνο του 2012, καθώς η σορός του τραγικού εφήβου εντοπίστηκε το 2015. Ως τότε ήταν δηλωμένος εξαφανισμένος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Denver Post, ο Redwine σκότωσε το παιδί του στο σαλόνι της οικίας και έκρυψε κατόπιν το πτώμα σε ερημική περιοχή, παραπλανώντας για μήνες την αστυνομία.

Ο συνήγορός του, John Moran, ισχυρίστηκε ότι το αγόρι βρήκε τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες και ζήτησε τον λόγο από τον πατέρα του. Οι εικόνες «προέρχονταν από τα βάθη της προσωπικής ζωής του Mark», σχολίασε στη δικαστική αίθουσα.

Καταπέλτης ήταν ο μεγάλος αδερφός του Dylan, Cory, ο οποίος είδε επίσης τις άσεμνες εικόνες του πατέρα του και καλεί τώρα σε δικαιοσύνη για τον φόνο του 13χρονου.

Η δίκη, έπειτα από πολλές αναβολές, αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου…