Τα σκότωσε η μητέρα τους: Η 40χρονη δολοφόνησε τα 3 της παιδιά και ο σύζυγός της την συγχώρεσε

Νέα Ζηλανδία: Μητέρα δολοφόνησε τις τρεις κόρες της, με την κοινωνία να είναι συγκλονισμένη από το έγκλημα, ενώ ο σύζυγός της, την συγχώρεσε.

kai ta 3 ta skotose i mitera toys i 40chroni dolofonise ta paidia tis kai o syzygos tis tin sygchorese δολοφονία, ΜΗΤΕΡΑ, Νέα Ζηλανδία

Μία 40χρονη μητέρα από τη Νέα Ζηλανδία δολοφόνησε τις τρεις κόρες της, με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη από το έγκλημα, ενώ ο σύζυγός της, την συγχώρεσε.

Συγκεκριμένα η εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε σήμερα μέσα από ρεπορτάζ στην οικογενειακή τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος γυρνώντας στο σπίτι του, βρήκε στο πάτωμα τις τρεις κόρες του νεκρές και λίγο πιο δίπλα στην αυλή του σπιτιού τη 40χρόνη σύζυγό του σε κατάσταση σοκ.

Την ίδια μέρα η γυναίκα οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική, ενώ της απήγγειλαν κατηγορίες για τον θάνατο των τριών κοριτσιών ηλικίας 6 και 2 ετών οι δίδυμες.

Νέα Ζηλανδία: Γιατί ο πατέρας των τριών κοριτσιών συγχώρεσε τη 40χρονη μητέρα για το έγκλημα

Η 40χρονη ήταν μια γυναίκα χαμηλών τόνων, αναφέρουν φίλοι και συγγενείς με την ίδια μάλιστα να έχει προσπαθήσει αρκετά να αποκτήσει τα παιδιά της.

Η ίδια η Λόρεν μάλιστα τον περασμένο Μάιο είχε δηλώσει δημόσια την αγάπη της στα social media για τον σύζυγο και τα παιδιά της γράφοντας για την 15η επέτειο του γάμου τους «δημιουργήσαμε πραγματικά μία όμορφη οικογένεια και περάσαμε πολλές καλές στιγμές μαζί, μακάρι τα επόμενα χρόνια να είναι πιο ευλογημένα, πιο χαρούμενά και τα παιδιά να μας αφήσουν να κοιμηθούμε κάποια μέρα».

Τον περασμένο Αύγουστο το ζευγάρι μετακόμιζε στη Νέα Ζηλανδία, καθώς ζούσαν εδώ και χρόνια στην Πρετόρια στην Αφρική όπου εργαζόταν και οι δύο στο νοσοκομείο της πόλης. Η μητέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναζητούσε πληροφορίες στο διαδίκτυο για ψυχικές ασθένειες και την κατάθλιψη.

Μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία των κοριτσιών, στην αγρυπνία που διοργανώθηκε από φίλους και γείτονες στη Νέα Ζηλανδία, ο πατέρας διάβασε το γράμμα που έγραψε και στο οποίο στην ουσία συγχωρεί την σύζυγό του και την δολοφονία των παιδιών τους και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Οι τρεις άγγελοι δεν είναι πια κοντά μας, την απώλεια αυτή θα την κουβαλάω για την υπόλοιπη ζωή μου, προσευχηθείτε σας παρακαλώ και για την Λόρεν καθώς ειλικρινά πιστεύω ότι είναι κι αυτή θύμα της τραγωδίας, εγώ την έχω ήδη συγχωρήσει και σας παροτρύνω να κάνετε το ίδιο. Μην ξεχνάτε να αφήνετε τα παιδιά σας ελεύθερα να παίζουν και να γελούν όσο μπορούν».

https://www.megatv.com/embed/?p=2020621513

via: Enimerotiko