Τεράστιος κροκόδειλος κυνήγησε τον γιο του «Κροκοδειλάκια»

Ο Κάσπερ είναι ένας τεράστιος λευκός κροκόδειλος που δεν τον ενδιαφέρει να τον ταΐσουν αλλά να κυνηγήσει αυτούς που τον ταΐζουν.

croc Αυστραλία

Ο Κάσπερ είναι ένας τεράστιος λευκός κροκόδειλος που δεν τον ενδιαφέρει να τον ταΐσουν αλλά να κυνηγήσει αυτούς που τον ταΐζουν.

Το περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο στην Αυστραλία και πρωταγωνιστής είναι ένας τεράστιος λευκός κροκόδειλος και ο γιος του «κροκοδειλάκια» του Στιβ Έργουϊν, Ρόμπερτ.

Ο 18χρονος Ρόμπερτ πλησίασε επικίνδυνα τον Κάσπερ, κρατώντας στο χέρι του κομμάτια κρέατος για να τον ταΐσει. Όμως αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον κροκόδειλο, ο οποίος πήρε στο κυνήγι τον Ρόμπερτ, αδιαφορώντας για τα κομμάτια κρέατος που του πέταξε για να σωθεί.

Ο Κάσπερ είναι κροκόδειλος του αλμυρού νερού (ζει στις θάλασσες και στις ακτές σε διάφορες περιοχές της Αυστραλίας) και είναι ένας από τους επιθετικότερους κροκόδειλους που έχουν εμφανιστεί ποτέ.

Ο Ρόμπερτ Έργουιν, φαίνεται ότι βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του Στιβ, του γνωστού σε όλους «Κροκοδειλάκια» που πέθανε όταν τον κάρφωσε με την ουρά του στην καρδιά ένα σαλάχι.

Ο Κροκοδειλάκιας

Ο Στιβ, έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό για τη σειρά εκπομπών με τον τίτλο «Κυνηγός Κροκοδείλων», αλλά και για ντοκιμαντέρ που πρόβαλε στο «Animal Planet». Γύρισε 46 ντοκιμαντέρ και αρκετά επεισόδια της σειράς «Ημερολόγια ενός κυνηγού κροκοδείλων. Ανάμεσα στα πολλά του επιτεύγματα ήταν η ανακάλυψη ενός νέου είδους χελώνας, που ονομάστηκε Elseya irwini προς τιμήν του. Το 2018 απέκτησε ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

croc1 438x600 1 Αυστραλία

Γνωστός ως «Κροκοδειλάκιας», ήταν ο ίδιος πόλος έλξης για τους ξένους τουρίστες στην Αυστραλία και, σύμφωνα με την αυστραλιανή κυβέρνηση, έφερνε τουριστικό συνάλλαγμα ύψους εκατό εκατομμυρίων δολαρίων στη χώρα ετησίως. Ο Έργουιν αιχμαλώτισε τον πρώτο του κροκόδειλο, όταν ήταν εννιά χρόνων και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του βρισκόταν κοντά σε επικίνδυνα ζώα.

in.gr