Θpήνος: Ντύθηκε νύφη και πήγε στον τάφο του αρραβωνιαστικού της την ημέρα που είχαν κανονίσει να παντρευτούν

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό: Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν μία 22χρονη να γονατίζει πάνω από τον τάφο του αγαπημένου της, φορώντας νυφικό

thpinos ntythike nyfi kai pige ston tafo toy arravoniastikoy tis tin imera poy eichan kanonisei na pantreytoyn 10 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, αρραβωνιαστικός, Θάνατος, ΘΡΗΝΟΣ, ΝΥΦΗ

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό: Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν μία 22χρονη να γονατίζει πάνω από τον τάφο του αγαπημένου της, φορώντας το νυφικό της. Πριν από τρεις εβδομάδες, ο 24χρονος μέλλοντας σύζυγός της δολοφονήθηκε από έναν άντρα, τον οποίο συνάντησε για να αγοράσει ένα Xbox.

Ντύθηκε νύφη και πήγε να θρηνήσει τον αρραβωνιαστικό της 

Αυτό έπρεπε να είναι το πιο ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο της 22χρονης Sara Baluch, το Σαββατοκύριακο που επρόκειτο να παντρευτεί τον 24χρονο Mohammad Sharifi. Αντ’ αυτού, την Κυριακή φόρεσε το νυφικό της και πήγε στο νεκροταφείο έξω από το Νάσβιλ του Τενεσί για να δει τον άντρα της ζωή της.

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

«Αυτή τη στιγμή έπρεπε να ήμασταν μαζί. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι. Θέλω να είμαι μαζί του. Γιατί πρέπει να περιμένω;;;», είπε η 22χρονη Baluch καθώς τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της.

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

Στις 19 Φεβρουαρίου, ο 24χρονος Sharifi πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο χώρο στάθμευσης ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Hixson, όπου είχε συναντηθεί με τον D’Marcus White για να του πουλήσει το Xbox του, αφότου μίλησε μαζί του στο Facebook Marketplace. Ο 20χρονος White κατηγορείται τώρα για ανθρωποκτονία.

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

Όταν η 22χρονη ρώτησε τους νοσοκόμους για τον σύντροφό της, εκείνοι της είπαν πως είχε φύγει από τη ζωή. «Ήταν το χειρότερο συναίσθημα που είχα νιώσει στη ζωή μου», δήλωσε στην Times Free Press. «Ήταν σαν να έχανα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Ένιωσα σαν να πέφτω. Λιποθύμησα. Όταν συνήλθα, πίστευα πως κοιμόμουν και είχα δει εφιάλτη».

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

Ο Sharifi επρόκειτο να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί αυτή την άνοιξη. Πολλοί από τους φίλους του έκαναν το ταξίδι μέχρι το Nashville για την κηδεία του στις 22 Φεβρουαρίου. Ο πατέρας του, ο Mohssen Sharifi, είπε ότι οι αγάπη των φίλων του ήταν η απόδειξη για το τι άνθρωπος ήταν ο γιος του. «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Mohammad. Προσπαθούσε πάντα να μας ικανοποιεί και πάντα μας έλεγε “Είσαι καλά; Είσαι εντάξει;”. Το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν», είπε ο καταρρακωμένος πατέρας.

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

Νύφη θρηνεί αρραβωνιαστικό

Πηγή : aerikes-epoxes.com

via: Enimerotiko