Το NBC κόβει την Έλεν – «Απαράδεκτες εργασιακές συνθήκες»

Καταγγελίες εργαζομένων εναντίον της παρουσιάστριας

4d6931575710f6b3d922ff2459ea99d8 28 NBC, Έλεν, καταγγελίες, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ

Μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων εναντίον της παρουσιάστριας, τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στο NBC είναι πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα το κανάλι να κόψει το εν λόγω τηλεπαιχνίδι. 

Αφού ανακοίνωσε το φινάλε του διάσημου talk show που παρουσίαζε η Έλεν ΝτεΤζενέρις επί 19 συνεχόμενες σεζόν, ένα ακόμα επαγγελματικό πρότζεκτ φτάνει στο τέλος του.

Το τηλεπαιχνίδι αποτελούσε ένα από τα πιο «δυνατά» τηλεοπτικά προγράμματα, με την πρεμιέρα του στο NBC το 2017 να σημειώνει τεράστια ποσοστά τηλεθέασης. Έκτοτε, αποτελούσε την κορυφή της prime time ζώνης.

Παραγωγός και παρουσιάστρια του παιχνιδιού ήταν η Έλεν ΝτεΤζενέρις, γεγονός που ίσως ευθύνεται για την πτώση των ποσοστών της τηλεθέασης από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και έγινε γνωστή η κακή συμπεριφορά της απέναντι στο τηλεοπτικό συνεργείο.

Οι συνάδελφοί της κατήγγειλαν την παρουσιάστρια και γνωστή κωμικό για «απαράδεκτες εργασιακές συνθήκες». Συγκεκριμένα, περιέγραψαν το εργασιακό τους περιβάλλον γεμάτο με «ρατσισμό, φόβο και εκφοβισμό», με αποτέλεσμα η 63χρονη να χάσει το κοινό της.

Από το 29% που σημείωνε αρχικά το παιχνίδι στους πίνακες τηλεθέασης, έπεσε τελικά στο 9%. Αναμενόμενο λοιπόν, το NBC να ζητήσει την κατάργησή του από το τηλεοπτικό πρόγραμμα.