Ζευγάρι Κινέζων βρίσκουν το χαμένο τους γιο, 14 χρόνια μετά

Τι συνέβη με τον Sun Zhuo;

B0F2181F A03A 4AAB A95B 6934C5A7CB47 ΑΠΑΓΩΓΗ, Κίνα

Ένα ζευγάρι Κινέζων, ο Sun Haiyang και η σύζυγός του, Peng Siying, επανενώθηκαν επιτέλους με τον γιο τους μετά από 14 χρόνια.

Ο Sun Zhuo, τώρα 18 ετών, είχε απαχθεί το 2007 όταν ήταν 4 ετών στην κινεζική πόλη Shenzhen. Η εξαφάνισή του και οι προσπάθειες αναζήτησης του πατέρα του μάλιστα, ενέπνευσαν το σεναριογράφο μιας κινεζικής ταινίας του 2014, «Dearest» σε σκηνοθεσία Peter Chan, με πρωταγωνιστή τον Zhao Wei.

“Μετά από 14 χρόνια και 57 ημέρες, είναι ένα κεφάλι ψηλότερος από τη μητέρα του”, έγραψε ο Sun Haiyang στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

“Μας έφερε τοπικές σπεσιαλιτέ από εκεί που ζει τώρα. Είναι ο Sun Zhuo που όλοι μας ψάχναμε όλα αυτά τα χρόνια.”

Τι συνέβη με τον Sun Zhuo;

Ο Sun Zhuo απήχθη από έναν άνδρα σε ηλικία 4 ετών όταν έπαιζε μπροστά από το σπίτι της οικογένειάς του. Αναφέρεται ότι τον δελέασαν χρησιμοποιώντας ένα παιχνίδι. Όλα αυτά τα χρόνια, οι γονείς του έψαχναν για τον γιο τους. Έφτασαν στο σημείο να πουλήσουν τα ακίνητά τους για να συγκεντρώσουν κεφάλαια για την αναζήτησή του και να προσφέρουν ανταμοιβές σε άτομα με πληροφορίες για τον γιο τους.

Ο Sun Haiyang αφιέρωσε τη ζωή του στην αναζήτηση του γιου του.

Αφού βρήκε τον γιο του, ο Sun Haiyang εξέφρασε τη χαρά του, “Είμαι τόσο χαρούμενος που βρήκα επιτέλους τον γιο μου. Έχω πάει σε τόσα πολλά μέρη αναζητώντας τον τα τελευταία 14 χρόνια. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά και πάντα ανησυχούσα για αυτόν. Τον θυμόμουν μόνο ως 4χρονο”.

Ο Haiyang έχει βοηθήσει άλλους γονείς με παρόμοιες καταστάσεις και μοιράστηκε την εμπειρία του με όλους, “Τα τελευταία 14 χρόνια, έλεγξα κάθε ένδειξη που μου έδωσε ο καθένας. Μερικές φορές, απογοητευόμουν αν δεν έπαιρνε κανείς τηλέφωνο για λίγες μέρες. Ήμουν χαρούμενος ακόμα και όταν με κάλεσαν διάφοροι ψεύτες, λέγοντας ότι θα ανταλλάξουν στοιχεία με μια καλή ανταμοιβή. Τουλάχιστον, αυτό μου έδινε μια ελπίδα”.

Ο φερόμενος απαγωγέας του Sun Zhuo συνελήφθη.