28χρονος έκλεβε από παγκάρι Εκκλησίας- Εντοπίστηκε με μαχαίρι

Χειροπέδες σε 28χρονο

C5DA7312 BF1E 49EF 90FC 560E67092992

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 28 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από εκκλησία και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία εντοπίστηκε στην περιοχή Έξω Βρύση, πλησίον του ξωκλησιού Αγίου Γεωργίου, εντός της περιοχής Πάφου, ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών στην κατοχή του οποίου, μετά από έρευνα, βρέθηκε περιουσία για την οποία δεν μπορούσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το πως την εξασφάλισε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Τσαππή, στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε μια ηλεκτρονική συσκευή (tablet), ένα ηχείο και μια φορητή συσκευή φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών. Ο ύποπτος είχε επίσης στην κατοχή μαχαίρι και εκτός από τις κατηγορίες της κλοπής και της παράνομης κατοχής περιουσίας κατηγορείται και για μαχαιροφορία.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος παραδέχθηκε στους ανακριτές του ΤΑΕ ότι σε δυο διαφορετικές ημερομηνίες διέρρηξε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και έκλεψε χρήματα από το παγκάρι. Ο 28χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.