32χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών – Διαρρηκτικά εργαλεία στην κατοχή του

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών που έγινε στον οδηγό διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ήταν θετικός

8bf491ebf5d9d1fb10ca3dbb7863c385 διαρρηκτικά εργαλεία, Νάρκοτεστ, Ναρκωτικά, ΟΔΗΓΗΣΗ, ΣΥΛΛΗΨΗ

Διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 32χρονου εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 37 ετών, που είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 8 Ιανουαρίου 2022, γύρω στις 22:00 το βράδυ στη Χλώρακα ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ο οδηγός ήταν 32χρονος, ενώ συνεπιβάτης ήταν 37χρονος ομοεθνής του.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών που έγινε στον οδηγό διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ήταν θετικός. Απ’ αυτόν λήφθηκε δεύτερο δείγμα το οποίο θα σταλεί για σκοπούς εργαστηριακής εξέτασης στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Επίσης σε περαιτέρω έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν αρκετά αντικείμενα τα οποία, όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννου, πιστεύεται ότι είναι προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών. Τα δύο πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα.Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό όπου ο 37χρονος απολύθηκε της κράτησης του, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε χτες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης για δύο ημέρες. Την υπόθεση διερευνούν η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου ) και το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ