Άφησαν τον κόσμο να περιμένει στην βροχή για εμβόλιο – Ο ένας πάνω στον άλλο (EIKONEΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το θέμα της ελλιπούς οργάνωσης, αναλόγως των συνθηκών, στα εμβολιαστικά κέντρα, ήρθε στο προσκήνιο για εκατοντάδες συμπολίτες μας.

ekthesi vroches emvoliasmos2 βροχή, εμβόλιο

Το θέμα της ελλιπούς οργάνωσης, το οποίο αναδύεται κατά καιρούς, αναλόγως των συνθηκών, στα εμβολιαστικά κέντρα, ήρθε στο προσκήνιο για εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι μετέβησαν στους χώρους της πρώην Κρατικής Έκθεσης στην Λευκωσία για να εμβολιαστούν για την COVID-19.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο, τα οποία εξασφάλισε το Politis.com.cy, είναι αντιπροσωπευτικά του ότι δεν ελήφθη υπ’ όψιν από το Υπουργείο Υγείας η Κίτρινη Προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για βροχές και καταιγίδες.

ekthesi vroches emvoliasmos1 βροχή, εμβόλιο

Όπως βλέπετε πιο κάτω, μεγάλος αριθμός πολιτών, αναγκάστηκε να περιμένει να φτάσει η σειρά του, κάτω από την συνεχή βροχή, με την ομπρέλα του ο καθένας, αλλά πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Οι συνθήκες, με βάση την ανησυχία η οποία διακατέχει την Κυβέρνηση, σε σχέση με την παραλλαγή Όμικρον, και τα μέτρα τα οποία μόλις το προηγούμενο βράδυ ανακοινώθηκαν, αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν ήταν οι ιδανικές.

politis.com.cy