ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αρχίζουν οι εργασίες για ανάπλαση οδών στην εσωτερική περιφέρεια

Έργο που θα αναβαθμίσει την Αγία Νάπα και θα στηρίξει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων

78785274 758B 4443 94F4 9661A1DBBC3E exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Αρχίζουν την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου οι εργασίες υλοποίησης του πολεοδομικού έργου ανάπλασης των οδών Τεύκρου Ανθία, Γιαννάκη Παππουλή, Δημοκρατίας, Φιλίας, Δημήτρη Λιπέρτη και Διονυσίου Σολωμού στην Αγία Νάπα.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ενόψει της έναρξης των εργασιών πραγματοποιήθηκε σήμερα «σύσκεψη στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου, ο εργολάβος του έργου και η Δημοτική Μηχανικός, δημότες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, των οποίων οι οικίες και τα υποστατικά βρίσκονται στις συγκεκριμένες οδούς. Οι δημότες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ενημερώθηκαν για τα τμηματικά στάδια στα οποία θα εκτελεστεί το έργο και τη διαχείριση της κυκλοφορίας κατά την κατασκευή των δύο πρώτων τμημάτων».

Ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε ότι «σίγουρα θα δημιουργηθούν διάφορα προβλήματα κατά την εκτέλεση του μεγάλου αυτού έργου, ωστόσο σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης θα τα αντιμετωπίσουμε. Θα καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους του Δήμου για όσον το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία, ενώ όλοι θα είναι στη διάθεση του κοινού για άμεση επίλυση του οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί».

Πρόσθεσε ότι «στόχος μας είναι η έναρξη αυτού του σημαντικού έργου, που αποσκοπεί στη στήριξη της εσωτερικής περιφέρειας της Αγίας Νάπας, να γίνει άμεσα, μέχρι την έναρξη της επόμενης καλοκαιρινής περιόδου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και όλες οι φάσεις να ολοκληρωθούν μέχρι τον χειμώνα του 2023. Σκοπός μας είναι να δημιουργηθεί ένα σημαντικό έργο στον Δήμο που θα αναβαθμίσει την Αγία Νάπα, την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα στηρίξει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων» είπε.