Άγριες συμπλοκές αλλοδαπών – Έπιτέθηκαν στην Αστυνομία – Έσπαζαν αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκοψαν την πορεία αυτοκινήτου με ρόπαλα και μαχαίρια - Τράπηκε σε φυγή ο ιδιοκτήτης - Προειδοποιητικοί πυροβολισμοί από Αστυνομία - Σκηνές τρόμου στη Χλώρακα

viber image 2022 01 05 08 33 21 016 αλλοδαποί, Αστυνομία, σκηνές τρόμου, ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ

Νέα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας από τα επεισόδια και τις συμπλοκές που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (4/1) στην περιοχή της Χλώρακας.

Τα βίντεο που κατέχει το SigmaLive δείχνουν ομάδα αλλοδαπών να συγκρούονται μεταξύ τους κρατώντας λοστούς και πέτρες, ενώ παράλληλα φέρεται να προκαλούν ζημιές σε οχήματα της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις, ενώ μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους αλλοδαπούς, δέχθηκαν επίθεση. Οι Αστυνομικοί απάντησαν με πυροβολισμούς στον αέρα.

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης σε δηλώσεις του κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρέμβει ώστε να κλείσει το συγκρότημα που, όπως είπε, «λειτουργεί παράνομα και στο οποίο διαμένουν 500 – 600 άτομα εκ των οποίων κάποιοι αιτητές πολιτικού ασύλου». Σήμερα, είπε «με τα επεισόδια δυστυχώς ζήσαμε στιγμές τρόμου με όλα τα αρνητικά με επακόλουθα».

Ο κ. Λιασίδης ανέφερε πως για το συγκεκριμένο συγκρότημα έχει εκδοθεί σχετικό διάταγμα από την Έπαρχο Πάφου για να κλείσει.