“Άλμα Έμπνευσης”: Οι Ολυμπιονίκες, Μίλτος Τεντόγλου, Κυριάκος Ιωάννου και Λάμπρος Παπακώστας για πρώτη φορά μαζί στην Κύπρο από το Enavsma Foundation

Οι Ολυμπιονίκες Μίλτος Τεντόγλου, Κυριάκος Ιωάννου και Λάμπρος Παπακώστας θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί on stage, σε μια εκδήλωση με συντονιστή τον δημοσιογράφο Θανάση Φωτίου, που στόχο έχει να αποτελέσει «Άλμα Έμπνευσης» και πηγή δύναμης για όλους

ΑΛΜΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ 1 Enavsma Foundation, Out of the Blue

Πρωταθλητής είναι αυτός που σηκώνεται όταν δεν μπορεί. Αυτός που κάνει κάθε εμπόδιο, άλμα ζωής. Πρωταθλητής είναι εκείνος που παρά τις δυσκολίες, κοιτάζει το στόχο και δεν παρατά ποτέ τα όνειρα του!

Αυτούς τους πρωταθλητές της ζωής στηρίζει το Enavsma Foundation, το οποίο έχει στόχο να γίνει το έναυσμα ώστε δεκάδες αριστούχοι φοιτητές από όλη την Κύπρο, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2023/2024 το Enavsma Foundation προσέφερε εννέα υποτροφίες συνολικού ύψους πέραν των €50.000 σε αριστούχους απόφοιτους, για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε εγνωσμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δράσεων του για την παραχώρηση όσο το δυνατό περισσότερων υποτροφιών στους νέους της Κύπρου, το Enavsma Foundation διοργανώνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στο Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία, στις 19.00, το φιλανθρωπικό Motivational Speakers Event «Άλμα Έμπνευσης»!

Οι Ολυμπιονίκες Μίλτος Τεντόγλου, Κυριάκος Ιωάννου και Λάμπρος Παπακώστας θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί on stage, σε μια εκδήλωση με συντονιστή τον δημοσιογράφο Θανάση Φωτίου, που στόχο έχει να αποτελέσει «Άλμα Έμπνευσης» και πηγή δύναμης για όλους!

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης το 2023 και αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον το 2022. Έχει κατακτήσει όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς τίτλους στο μήκος, και σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες αθλητές και ένας από τους καλύτερους του κόσμου καθώς είναι υποψήφιος για καλύτερος αθλητής στίβου στον κόσμο για το 2023.

Ο πρωταθλητής Κυριάκος Ιωάννου είναι Ολυμπιονίκης του άλματος εις ύψος και χάρισε στην Κύπρο το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Στίβου, στην Οσάκα της Ιαπωνίας το 2007. Συμμετείχε σε τέσσερις Ολυμπιάδες και χαρακτηρίζεται ως μια μεγάλη μορφή του κυπριακού στίβου και σημείο αναφοράς για τον κυπριακό αθλητισμό.

Ο Λάμπρος Παπακώστας αποτελεί μια ηγετική μορφή στο χώρο του Ελληνικού στίβου και είναι ένας από τους κορυφαίους άλτες στο άλμα εις ύψος. Η μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το 1995 στη Βαρκελώνη και δύο χρόνια αργότερα, στο Παρίσι. Μέχρι και σήμερα, είναι ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στον ανοικτό και τον κλειστό στίβο, με επιδόσεις 2,36 μ. και 2,35 μ. αντίστοιχα.

Τρεις Ολυμπιονίκες, τρεις διαφορετικές γενιές, τρεις διαφορετικές ιστορίες, τρεις άλτες πρότυπο για τις νέες γενιές.

Ο κάθε ένας κρύβει τη δική του ιστορία δύναμης και έμπνευσης, την οποία θα διηγηθεί στο Μotivantional Speakers Εvent «Άλμα Έμπνευσης». Ο δημοσιογράφος Θανάσης Φωτίου ο οποίος θα συντονίζει την εκδήλωση, θα συνομιλήσει και με τους τρεις άλτες υποβάλλοντας τις δικές του ερωτήσεις και αναδεικνύοντας την προσωπικότητα τους αλλά και τις αξίες που τους έχουν καθορίσει.

Τρεις ιστορίες γεμάτες έμπνευση, από τρεις άλτες που πρωταγωνιστούν ή πρωταγωνίστησαν στα διεθνή σαλόνια του στίβου κάνοντας τον απανταχού ελληνισμό περήφανο. Όλοι μαζί, σε ένα φιλανθρωπικό event για τη στήριξη του Enavsma Foundation που στόχο έχει να ανοίγει δρόμους στους νέους της Κύπρου μέσω της εκπαίδευσης, προκειμένου να γίνουν οι ηγέτες και οι πρωτοπόροι του αύριο.

Τετάρτη 15.11.2023, Κτήριο Διοίκησης Ελληνικής Τράπεζας (Γωνία Λεωφόρος Λεμεσού και Λεωφόρος Αθαλάσσας 200)

Προσέλευση: 18.30, Ώρα Έναρξης:19.00

Τιμή εισιτηρίου: €10 (Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail) Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour & ACS Courier

Πληροφορίες: 77777040

Μέγας Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα

Χορηγοί: Γ. Χαραλάμπους, Ahmad Tea, S.T.C. Cyprofruits Citrus Trading Ltd, Lefkos Fish Market, Annabelle Hotel

Υποστηρικτές: Αmaxulus Ltd, IPH Iakovos Photiades Group of Companies, Aspris Quality Fruits & Vegetables, Trapalides Hotel & Restaurant Supplies, G.TH. St Mountains Ltd, KLINETE, La Vinotheque Wine Cellar, Γυμναστικός Σύλλογος ΑΛΜΑ, Tickethour

Διοργάνωση: Out of the Blue Creative Communications

Enavsma Foundation

Το Enavsma Foundation αποτελεί τη μετεξέλιξη και ανεξαρτητοποίηση του κοινού ταμείου υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου, διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις που εμπλουτίζουν τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου και αποφέρουν οικονομικούς πόρους στο ίδρυμα, συμβάλλοντας στην αύξηση του αριθμού των υποτροφιών και δίνοντας σε όλο και περισσότερους Κύπριους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν, να ανοίξουν τα φτερά τους και να αποτελέσουν τους ηγέτες και πρωτοπόρους του αύριο. Το Enavsma, με τη νέα του μορφή, φέτος προσέφερε εννέα υποτροφίες σε παγκύπρια βάση ύψους πέραν των €50.000.